Dan Negru, DEZVĂLUIRI inedite: Dacă i-aș fi zis lui tata că vreau să mă fac bucătar, mă bătea

Data publicării:
Sursa foto: Dan Negru, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dan Negru, Instagram

Dan Negru a oferit noi detalii despre show-ul pe care urmează să-l prezinte.

Dan Negru a dezvălui noi detalii despre show-ul pe care urmează să-l prezinte. Sumele de bani puse în joc sunt foarte mari, spune prezentatorul, la nivelul miilor de euro. Mai mult, acesta îi invită pe toți să participe, indiferent de statutul social sau de profesie.

"Este un quiz, un concurs cu oameni smart. Pe care îi găsești tot mai rar la televizor. În ziua de azi televiziunea face aspirațional alte profesii. Dacă deschizi toate televizoarele din România, vezi doar oameni care fac mâncare, bucătari. Eu îmi amintesc și mă gândesc că, dacă i-aș fi zis lui tata că vreau să mă fac bucătar, mă bătea. Cu tot respectul pentru bucătari, eu nu zic nimic depreciativ despre vreo profesie. Am un respect pentru toate profesiile, dar hai să facem și saltul de la polonic la pix", a declarat Dan Negru pentru EGO.ro

Concurenții pot participa o singură dată

Fiecare concurent poate participa o singură dată în cadrul concursului, pentru a avea toată lumea șanse egale. Dan Negru prin acest show vrea să promoveze oamenii inteligenți, care nu sunt băgați în seamă de societate.

"Concurenții nu pot veni la mai multe emisiuni. O dată și gata. E ca și la Champions League. Ai fost eliminat, gata. Să-i lăsăm pe toți să câștige. Se câștigă mulți bani, la nivelul miilor de euro, pe niște cuvinte. E bine. Să le dăm bani și celor deștepți, nu doar celor care înghit săbii, care cântă, care dau cu fundul de gheață.

Apropo de bucătari, chiar am o bucătăreasă în a doua ediție, senzațională. Știa tot. Sunt oameni admirabili. Se poate înscrie oricine. Nu trebuie să fie Andrei Pleșu", a mai declarat Dan Negru, pentru sursa citată.

Ce spunea Dan Negru despre show, în urmă cu ceva timp

"E cea mai frumoasă provocare din televiziune: să căutăm oameni care au minte, oameni inteligenţi. Pe ei televiziunea din România i-a cam ocolit până acum. Concursul creierelor e cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune, la Kanal D. Şi o să începem cu cel mai uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii mondiale!", declara Dan Negru, în urmă cu ceva timpGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience