Dan Negru, despre colaborările pe plan profesional cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu: „Le caracteriza generozitatea pe scenă”

Data publicării:
Dan Negru (Captură foto KanalD), Andreea Marin (foto: Facebook)
Descriere foto: Dan Negru (Captură foto KanalD), Andreea Marin (foto: Facebook)

Dan Negru a ales să facă un pas important în cariera lui. Prezentatorul TV a plecat de la Antena 1 pentru a semna un contract cu cei de la Kanal D. Ce dezvăluiri a făcut Dan negru despre colegele lui de breaslă, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. 

Dan Negru a ales să plece de la Antena 1 la Kanal D, după ce timp de 22 de ani a prezentat numeroase emisiuni și a fost devotat postului TV care l-a făcut celebru. 


Prezentatorul TV se bucură astăzi de un succes imens și era unul dintre cei mai longevivi prezentatori de televiziune de la Antena 1. A prezentat multe emisiuni și a ținut cu sufletul la gură milioane de telespectatori. 


Dan Negru a făcut câteva dezvăluiri despre profesia pe care o practică și acum cu atât de multă pasiune, dar și despre colegii de breaslă. 


Chiar dacă a ales să prezinte de unul singur emisiunile, acesta a fost pe scenă alături de celebrele Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Ce spune despre cele două vedete?


Există azi vreo vedetă TV feminină care să le fi luat locul? Televiziunea azi nu mai are puterea să construiască branduri așa cum o făcea în golden age. Nici show-urile TV din România nu mai sunt cele care să pună în valoare astfel de personalități. Italia, Spania, America încă au divertismentul clasic bazat pe varietăți TV, dar la noi genul ăsta de format TV a dispărut.

Așa că au dispărut și vedetele de felul Andreea sau Mihaela. Am prezentat cu ambele și pe amândouă le caracteriza generozitatea pe scenă”, a dezvăluit Dan Negru pentru Viva. 

 

Dan Negru, despre banii pe care îi primea la Antena 1: „12 ani am avut același salariu de Revelioane”


Dan Negru și-a motivat plecarea de la Antena 1 la Kanal D și a afirmat că cele două posturi se luptă de ceva timp pentru locul 2 în topul audiențelor. 


Antena are bugete diferite, ca și cei cu telefonia mobilă. Dacă ești nou venit în rețea ai toate avantajele posibile, dacă ești de la început în rețea nu mai prezinți interes, ha,ha. Cei din managementul Antenei însă pot confirma că nu mi-am negociat salariul în anii ăștia mulți, m-a interesat în primul rând să am producții de succes. Degeaba ai un salariu mare dacă ai producții ieftine. Niște ani, cred că vreo 12, am avut același salariu de Revelioane deși eram lider an după an”, a declarat Dan Negru pentru Ciao.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel