Dan Negru, despre banii pe care îi primea la Antena 1: „Un coleg de la Pro avea salariul de vreo trei ori mai mare ca al meu”

Data publicării:
Dan Negru, sursa instagram
Descriere foto: Dan Negru, sursa instagram

Dan Negru a făcut dezvăluiri neașteptate despre salariul pe care îl primea de la Antena 1. 

Dan Negru a confirmat plecarea de la Antena 1, după ce timp de 22 de ani a realizat numeroase emisiuni în cadrul acestei televiziuni. De-a lungul timpului, oamenii s-au întrebat care este salariul pe care acesta îl primește. 


Chiar dacă era cel mai longeviv prezentator de la Antena 1, Dan Negru spune că avea același salariu de 12 ani, chiar dacă Revelioanele prezentate de el erau lider de audiență. 


Dan Negru spune că nu a făcut televiziune pentru bani, pasiunea și dăruirea lui sunt mult mai importante decât partea financiară. 


Dan Negru și-a motivat plecarea de la Antena 1 la Kanal D și a afirmat că cele două posturi se luptă de ceva timp pentru locul 2 în topul audiențelor. 


„Antena are bugete diferite, ca și cei cu telefonia mobilă. Dacă ești nou venit în rețea ai toate avantajele posibile, dacă ești de la început în rețea nu mai prezinți interes, ha,ha. Cei din managementul Antenei însă pot confirma că nu mi-am negociat salariul în anii ăștia mulți, m-a interesat în primul rând să am producții de succes. Degeaba ai un salariu mare dacă ai producții ieftine. Niște ani, cred că vreo 12, am avut același salariu de Revelioane deși eram lider an după an”, a declarat Dan Negru pentru Ciao.ro


Dan Negru a dezvăluit cu unul dintre colegii de la Pro TV era plătit de trei ori mai bine chiar dacă emisiunile lui erau lider de audiență.

 
„Într-un an, un coleg de la Pro mi-a spus salariul lui, era de vreo trei ori mai mare ca al meu, deși eu eram liderul. Anul trecut chiar TVR și-a plătit mai bine prezentatorii de Revelion, deși eu am câștigat în audiențe mult mai mult. Oricât de zgârcit aș fi, nu e despre bani televiziunea”, a mai spus prezentatorul TV. 


Dan Negru și-a anunțat plecarea de la Antena 1, printr-un mesaj pe Facebook: 


„Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni ! 

Mulțumesc pentru toți anii din urmă ! 

Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei.

Le mulțumesc! 

Porecla "regele audiențelor" le-o datorez lor ! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi.

Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași. N-o să găsiți! 

Ei rămân prietenii și colegii mei. 

Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă ! 

Există un om căruia ii mulțumesc deplin pentru drumurile mele trecute și viitoare : Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene. 

Cand începeam un proiect nou ne îndemna "să țintim luna " 

"Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea!"

Anul asta se fac 30 de ani de la prima mea legitimație din Radio-Televiziunea Română.

Nu-l mai recunosc pe puștiul din fotografie. 

Dar încă țintesc luna...”, a scris Dan Negru pe contul de Facebook. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel