Dan Negru dă start castingului pentru cel mai simplu şi uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii mondiale

Data publicării:
Dan Negru, foto Kanal D
Descriere foto: Dan Negru, foto Kanal D

Kanal D dă start castingului pentru cel mai simplu şi în acelaşi timp spectaculos quiz show din istoria televiziunii mondiale

Dan Negru, maestrul de ceremonii al acestei noi călătorii pline de spontaneitate şi inteligenţă,  îşi aşteaptă candidaţii. Toţi cei care au împlinit vârsta de 18 ani şi îsi doresc să intre în jocurile minţii se pot înscrie în cursa pentru show-ul televizat pe pagina https://casting.kanald.ro ,urmând paşii indicaţi.

 

“E cea mai frumoasă provocare din televiziune: să căutăm oameni care au minte, oameni inteligenţi. Pe ei televiziunea din România i-a cam ocolit pâna acum. Concursul creierelor e cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune, la Kanal D. Şi o să începem cu cel mai uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii mondiale!”, spune Dan Negru.

 

Dacă ai un vocabular vast, îti merge mintea şi  îţi place să te joci cu cuvintele, intră în jocul nostru! E simplu: noi dăm definiţia, tu ne dai soluţia! Punem preţ pe fiecare cuvânt în cel mai mai simplu quiz show din România. Inscrie-te, aşadar, în competiţia minţii, intră pe https://casting.kanald.ro  pentru a face primul pas într-o călătorie ce combină spiritul ludic şi inteligenţa cu frumuseţea şi emoţia spectacolului de televiziune.

 

Dan Negru, MOTIVUL pentru care a decis să plece la Kanal D

 

Dan Negru a declara, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, de ce a luat decizia de a pleca de la Antena 1.

Vorbele tuturor care ma etichetau drept “cel mai longeviv”. Atunci m-am speriat pentru că mi-am dat seama că m-am oprit din evoluție la doar 50 de ani. Noi suntem generatia care am intrat in media la 20 de ani și părem ca suntem de o viața pe ecrane. Așa ca am decis ca e vremea sa căutam și alte vieți, altfel ne vom plafona. Colegii mei au descoperit asta mai demult. Mie mi-a luat ceva vreme, a declarat Dan Negru pentru spectacola.ro

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel