Dan Negru CRITICĂ televiziunile din România: Ai noștri sunt complici la panică

Data publicării:
Dan Negru, foto Facebook
Descriere foto: Dan Negru, foto Facebook

Dan Negru a făcut o postare pe rețelele de socializare, ce face referire la momentele de criză și panică, prin care a trecut România, în ultimul timp.

Dan Negru este una dintre persoanele publice, care și-a spus mereu opiniile despre situațiile grele prin care trece țara noastră. Nici de data aceasta nu s-a abținut, criticând, printr-o postare pe rețelele de socializare, sistemul de guvernare din România, dar și presa. 

"Așa arată panica! FCC (CNA-ul american) amendează răspândirea panicii. E adevărat, FCC a apărut in 1934, când noi abia făcurăm unirea. Ai noștri sunt complici la panică. Aia cu benzina, cu iodul, cu hârtia igenică... Un nene explică acum la tv cum să ne pregătim de apocalipsa economică. Pe mama a speriat-o. Analiștii financiari-panică de la noi nu au reușit să-si facă propriile afaceri, dar le explică altora ce sa facă cu banii. E ca și cum un gras ți-ar explica cum să slăbești!", a scris Dan Negru pe rețelele de socializare.

"Orice păcălici e numit analist financiar"

Prezentatorul TV a dat drept exemplu modelul american, care este mult mai strict în această privință.

"James J. Cramer e prezentatorul "Mad Money" la CNBC și e o legendă pe bursă americană, unde a făcut juma' de miliard de dolari. Abia apoi a intrat în tv, cu credibilitatea obținută în afaceri. La noi, orice păcălici e numit analist financiar și orice bișnițar îmbogățit pe spatele statului e numit om de afaceri! Ocoliți frica ! Frica e de partea cealaltă a libertății.", a continuat prezentatorul TV.

Dan Negru, dezvăluiri cutremurătoare despre bunicul său, erou pe frontul de la Stalingrad: “S-a deschis poarta Iadului!”

Dan Negru dezvăluit, acum ceva timp, că este încă traumatizat de povestirile bunicului său, „Moș Pali”, erou pe frontul de la Stalingrad și deportat în Bărăgan, în timpul ocupației rusești.

În contextul războiului din Ucraina, Dan Negru a rememorat povestea bunicului său, care a luptat în cel de-al  Doilea Război Mondial și care s-a întors traumatizat în România ocupată de sovietici.

La Stalingrad, în războiul anti-sovietic,  denumit  „Războiul Sfânt, au luptat peste 2.700.000 de oameni. Printre aceștia s-a aflat și infanteristul Pavel sau „Moș Pali”, bunicul lui Dan Negru.

„Eu îi spuneam ‘Moș Pali. În Banat, așa li se zice bunicilor, ‘moș. A trăit 92 de ani, pentru că Dumnezeu i-a dat viață.

(…) La Stalingrad, rușii, ca și nemții, au fost nemiloși. Bunicul meu a tot povestit… Pe prietenul său cel mai bun îl chema tot Pavel, dar acesta nu s-a mai întors acasă. Moș Pali al meu a repatriat lucrurile (n.r efectele personale, în limbaj militar) acestuia, pe care i le-a dat mamei lui Pavel', a povestit Dan Negru pentru fanatik.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel