Dan Negru, aspect inedit al culturii românești, când vine vorba de Halloween. Ce spune prezentatorul TV: „30.000 de tone de dovleci...”

Data publicării:

Dan negru a vorbit despre importanța României, în cadrul sărbătorii de Halloween.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dan Negru spune întotdeauna lucrurilor pe nume. Nu trece aproape nicio zi fără ca prezentatorul TV să posteze pe rețelele de socializare, acolo unde își spune părerea cu privire la anumite subiecte la zi sau cu privire la mai multe lucruri prin care trece în viața personală. 

Dan Negru, aspect inedit al culturii românești, când vine vorba de Halloween

Dan Negru a vorbit despre importanța României, în contextul sărbătorii de Halloween. Prezentatorul TV și-a amintit de Ion Luca Caragiale, care spunea că „România e o țară ori eminamente agricolă ori eminamente ridicolă”. Astfel, Dan Negru susține că România este una dintre cele mai mari țări producătoare de dovleci.

„Un minut cât stau la semafor până se face verde. Auzeam acum la radio, în dimineața asta, vorbindu-se doar despre sărbătoarea cu dovleci de ieri, despre Halloween. Mi-am amintit de vorba lui Ion L. Caragiale care spunea că România e o țară ori eminamente agricolă ori eminamente ridicolă. Putem să fim ambele, asta pentru că suntem eminamente ridicoli când exagerăm cu sărbătoarea asta cu dovleci, dar suntem eminamente agricoli pentru că România este una dintre cele mai mari țări producatoare de dovleci din lume”, mărturisit Dan Negru pe TikTok.

Totodată, prezentatorul TV a precizat că România produce peste 30.000 de dovleci pe an. 

„Produce în jur de 30.000 de tone de dovleci pe an, așa că România e și eminamente ridicolă cu dovlecii și eminamente agricolă tot cu dovleci”, a adăugat prezentatorul TV.

Dan Negru, mesaj pentru părinții care nu vor ca elevii să dea Bacalaureat la religie

"Tuturor le-aș spune că orice spor de cunoaștere e un avantaj in viață ! Santa Maria delle Grazie unde se află "Cina cea de taină" a lui DaVinci sau "Capela Sixtină a lui Michelangelo sunt printre cele mai vizitate locuri din lume. Muzeele lumii sunt pline de religie. Nu le tăiați copiilor aripile cunoașterii. Sa trăiești intr-o Europă creștină cu istorie și artă creștine și să nu știi nimic despre cultura religioasă , e o formă de prostie fudulă. Nu fiți proști,nu vă condamnați copiii la neștiință. Patimiile lui Iisus nu trebuie să-i sperie! Iisus nu ne cere sa murim ca EL, ne cere sa trăim ca el. Celor din gașca "anti" le-aș aminti și vorba lui Einstein : "Ştiinţa fără religie este şchioapă, religia fără ştiinţă este oarbă", a scris Dan Negru pe pagina personală de Facebook.

Dan Negru face praf statul român, în contextul războiului din Israel

„M-a speriat umilința cu care statul i-a tratat pe românii repatriați din Israel. Măcar în declarații să fi fost mai umani ! "Statul nu face caritate" a spus guvernu' și i-a suprataxat la bani pe toți cei care s-au repatriat cu Tarom. Ba da! Statul trebuie să și dea, nu doar ne ia!
Așa cum statul a ajutat financiar cetățenii ucraineni care fug de război, o poate face și cu românii care fug de război!
Până și bulgarii și-au repatriat gratuit cetățenii. Spaniolii, portughezii și multe alte țări au făcut-o!
Statul român și-a suprataxat cetățenii în caz de forță majoră!
Speriați-vă! La un posibil cutremur, statul ne va taxa salvarea de sub dărâmături !
Fiți umani măcar în declarații !
Învățați bunătatea!
Bunătatea e singura măsură a omului!”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel