Dan Negru, adevărul despre pensia lui Alexandru Arșinel. Cum au contribuit el și întreaga sa familie la remunerația marelui actor

Data publicării:
Alexandru Arșinel și Dan Negru, sursa instagram
Descriere foto: Alexandru Arșinel și Dan Negru, sursa instagram

Dan Negru a spus totul despre pensia lui Alexandru Arșinel, dar și cum a contribuit el și familia lui la ea.

Alexandru Arșinel a fost acuzat că primește o pensie mult prea mare. În urma acuzațiilor făcute la adresa lui, marele actor a spus că oamenii nu ar trebui să aibă o asemenea reacție, ba din contră ar trebui să îl felicite pentru întreaga activitate profesională.

„Este o pensie pe care am obținut-o muncind. Există o indemnizație de merit pe care o dă Ministerul Culturii și eu am o obținut-o. Toate încasările mele sunt justificate oficial. Ele s-au adunat și consider că le merit. Am 82 de ani și în acești ani am obținut o indemnizație de merit și o pensie care se situează la un anumit nivel.

Pentru că sunt foarte mulți care nu au obținut aceste merite, li se pare că la mine este exagerat, dar mai sunt și alții. Dacă răspund și mă justific înseamnă că mă simt vinovat. Eu sunt trecut la pensie cu vreo 70 și ceva de ani de muncă, 20 de ani am fost director și 60 de ani am fost actor, am făcut turnee în toată lumea. Eu cred că ar trebui chiar să fiu felicitat. Mă necăjește că nici la vârsta asta nu sunt lăsat în pace”, a spus Alexandru Arșinel pentru Antena Stars.

Dan Negru, adevărul despre pensia marelui actor!

Recent, Dan Negru și-a exprimat pe rețelele de socializare nemulumirea față de pensia pe care o primește Alexandru Arșinel,  fiind de aproape 10 ori mai mică decât cea a unui fost procuror comunist. Mai mult decât atât, prezentatorul TV și-a amintit și de momentele în care se uita la scheciurile cu Alexandru Arșinel și Stela Popescu. De asemenea, Dan Negru a menționat că și copiii lui sunt fanii marelui actor.

Un fost procuror comunist are 78 mii de lei pensie. Gh. Bălășoiu îl cheamă. Arșinel are 8 mii și Google e ticsit azi de știri despre „Arșinel, pensionar de lux”. Familia mea a contribuit la pensia lui Arșinel: tata și mama se amuzau la scheciurile cu Stela. Eram mic atunci. M-au amuzat și pe mine când am crescut. Copiii mei îi știu vocea lui Baloo din „Cartea Junglei”. Trei generații care au contribuit de bună voie la ăia 8 mii a lui Arșinel. N-o fi de ajuns? Pentru ăia 78 mii ai securistului, n-am vrut să cotizez.”, a scris Dan Negru pe pagina lui oficială de Facebook.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel