Dan Negru a reacționat în urma postării lui Dragoș Bucur care a încins internetul: "N-ar fi făcut niciodată publică..."

Data actualizării: | Data publicării:
Dan Negru, sursa instagram
Descriere foto: Dan Negru, sursa instagram

Dan Negru a reacționat în urma postării lui Dragos Bucur, care a încins internetul. Detaliul observat de vedetă.

În urma reacției lui Dragoș Bucur, cu privire la  vaccinarea anti-coronavirus și obligativitatea purtării măștii de protecție, a provocat mai multe discuții în mediul online. Cele mai multe persoane l-au condamnat pe actor pentru reacțiile lui, însă există și persoane care i-au dat dreptate.

Dan Negru a racționat și el la postarea actorului, care a provocat un adevărat scandal. Acesta a mărturisit că rețelele de socializare au rămas singurele locuri unde persoanele publice își pot exprima liber gândurile și ideile făfă a fi constrânși de locurile unde lucrează sau colaborează. Mai mult decât atât, omul de televiziune și-a întrebat fanii de partea cui sunt:  artiștii care au curajul să vorbească, sau pe ceilalți?

“Social media e totuşi libertatea exprimării. Marketingul ProTv-ul n-ar fi făcut niciodată publică declaraţia lui Dragos Bucur. (...). Fără social-media, opinia artiştilor, oricare ar fi ea, ar fi fost cenzurată de instituţiile de unde îşi iau o parte din bani: televiziuni, case de discuri etc. Social media e totuşi libertatea fără cenzura de marketing/P.R. Câştigi sau pierzi pe limba ta. Sunt curios, cum vă place mai mult? Ca Dan Bitman, Dragos Bucur, Tudor Chirilă şi alţii care AU opinii publice. Sau ca Loredana, Fuego şi alţii care NU au  opinii publice. Indiferent de opinie, care artişti va plac mai mult? Ăia cu opinie publică sau ăia fără?”, a scris el pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel