Dan Negru nu s-a mai putut abține și a răbufnit. Prezentatorul TV, furios pe campania de vaccinare: "Or fi uitat..."

Data publicării:
Dan Negru, sursa facebook
Descriere foto: Dan Negru, sursa facebook

Dan Negru a răbufnit și a transmis un mesaj dur despre campania de vaccinare anti-covid.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV. Timp de 20 de ani el a prezentat diferite emisiuni la Antena 1 și a devenit supranumit de presă "Regele Audiențelor", datorită recordurilor pe care le-a stabilit de-a lungul anilor. De asemenea, Dan Negru este singurul prezentator de televiziune alături de care ne-am petrecut nopile de Revelion în ultimele două decenii.

Recent, Dan Negru nu s-a mai putut abține și a răbufnit pe rețelele de socializare. Acesta a postat un mesaj,  în care critică vedetele autohtone care s-au prezentat la campania de vaccinare anti-COVID cu scopul de a atrage atenția, în loc să încurajeze procesul de imunizare al populației împotriva coronavirusului. Prezentatorul TV susține că persoanele publice din showbiz participă la respectiva campanie pentru a-și crește notorietatea.

Niște vedete dintr-un showbiz leșinat care-și arată umerii goi la poza de vaccinare pentru niște likeuri nu se numește „campanie”. Așa ca ăia din ministerele publice care-i ceartă pe cei nehotărâți sau speriați de vaccinare or fi uitat că treaba de convingere e și a lor?”, a fost mesajul cutremurător pe care Dan Negru l-a postat pe pagina lui oficială de Facebook.

Dan Negru a mai menționat că statul român are cea mai mare parte de vină și că autoritățile ratează cu grație în ceea ce privește promovarea campaniei de vaccinare anti-COVID, făcând referire la scandalul din 2008 privind  vaccinul anti-HPV, ser creat pentru a preveni cancerul de col uterin.

„În 2008, statul român a aruncat la gunoi vreo 50 milioane de euro pentru că n-a convins cu vaccinul anti HPV care previne cancerul de col uterin la femei. Autoritățile au eșuat atunci in campania de vaccinare. Nu s-au priceput. Dar după ce statul român a lansat campania „Brâncuși powered by Irina Rimes” ce credeți ca urmează ? Vaccination powered by ……?”, a continuat prezentatorul TV pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel