Dan Negru a răbufnit la adresa autorităților. Ce îl deranjează pe prezentatorul TV: "La noi, modelele de polițiști au fost Garcea și Robi din Las Fierbinți"

Data publicării:
Dan Negru, sursa facebook
Descriere foto: Dan Negru, sursa facebook

Dan Negru a lansat un atac dur la adresa autorităților din România, după ce un polițist a ucis o fată pe trecerea de pietoni.

Dan Negru a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce un polițist a ucis o fată pe trecerea de pietoni. Prezentatorul TV este de părere că oamenii legii nu își fac datoria, ci mai degrabă i-ar proteja pe interlopi și ar accidenta copii pe străzi. 

Dan Negru consideră că modelele polițiștilor ar fi fost marele personaje ironizate pe micile ecrane, iar țara noastră este tristă, dar plină de umor. 

 

”Politia e in corzi. Accidentează copii, protejează interlopi. Totuși, nu-i judecați ! Cel mai urmărit program tv in Italia timp de 11 ani a fost „La Piovra” ( Caracatița) cu polițistul Corrado Cattani erou. Polizia di Stato din Italia a finanțat o parte din serial. Cattani a fost un model pentru mulți polițiști italieni. Toate țările au filme sau seriale in care polițiștii sunt eroi. De la CSI la Criminal Minds, de la Bruce Willis la Miami Vice. 

La noi, modelele de polițiști au fost Garcea și Robi din Las Fierbinți. Personaje excelente, actori admirabili. Dar n-am vazut niciun model-erou de politist ! Gluma si batjocura au însoțit mereu uniforma lor. Cine ar vrea să fie Robi sau Garcea ? Astea sunt modelele noastre de polițiști! Si francezii l-au avut pe jandarmul Louis De Funes dar si pe politistul Alain Delon. La noi modelul e hăhăiala… O țară tristă, plină de humor”, a scris Dan Negru pe Facebook.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel