Dan Negru a răbufnit: „Cereți-le iertare părinților”

Data publicării:
Dan Negru, instagram
Descriere foto: Dan Negru, instagram

Cunoscutul prezentator TV Dan Negru s-a arătat revoltat într-o postare pe rețelele de socializare. Acesta a transmis un mesaj trist.

Nemulțumit pe întreaga clasă politică,  Dan Negru, născut în Timișoara, orașul de unde a început Revoluția română, le-a cerut decidenților politici să își ceară iertare părinților a căror copii au murit la Revoluție. Mesajul a fost transmis în contextul în care în aceste zile la București se încearcă formarea unui guvern, moment care coincide cu 31 de ani de la Revoluție.


"Dacă tot e 15 decembrie și faceți guverne, cereți-le iertare părinților ai căror copii au fost uciși de militari români în Decembrie ‘89. Armata Romană n-a fost inocentă atunci! Cereți-le iertare părinților! Cât mai trăiesc și ei...”, a transmis Dan Negru, pe rețelele de socializare.


Revoluția română a început ca mișcare de protest pe data de 16 decembrie 1989 la Timișoara ca urmare a încercării regimului comunist de a-l evacua pe pastorul reformat Laszlo Tokes. Ulterior Revoluția s-a extins pe teritoriul întregii țări și s-a terminat cu execuția cuplului dictatorial Nicolae și Elena Ceaușescu într-o garnizoană din Târgoviște pe 25 decembrie 1989.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel