Dan Helciug, nostalgic de Ziua Copilului: "Am fost un copil sărac, cu probleme medicale mari”

Data publicării:
Dan Helciug, foto Instagram
Descriere foto: Dan Helciug, foto Instagram

Copilăria este o poveste şi sursă de creativitate, consideră Dan Helciug, solistul trupei Spitalul de Urgenţă.

El mărturiseşte, pentru AGERPRES, că a rămas în continuare un copil, doar jucăriile din jurul său sunt cele care s-au schimbat.

"Sunt acelaşi copil. S-au schimbat doar jucăriile din jurul meu. Copilăria este sursa mea de emoţie creativă", a declarat artistul pentru Agerpres.

Pentru Dan Helciug, cele mai fericite momente ale copilăriei au fost "cântările din parc" sau băile nocturne din lacul Herăstrău.

"Cele mai fericite momente au fost cele din adolescenţă... Cântările din parc, băile nocturne din lacul Herăstrău. Nu am avut o copilărie strălucită", spune Helciug.

El povesteşte că a fost un copil sărac, cu multe probleme medicale, dar că nu regretă nimic.

"Am fost un copil sărac, cu probleme medicale mari. Cele mai frumoase momente le am din taberele şcolare. (...) Nu îmi pare rău de nimic. Cum să te superi atunci când eşti testat de viaţă?", afirmă artistul.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Helciug (@danhelciug)

Cea mai mare trăsnaie din copilărie a făcut-o pentru a ajuta un prieten. "Am furat nişte 'ventile' de bicicletă şi becuri, pe care le-am vândut că să ajutăm pe cineva din gaşca noastră", spune el.

Artistul nu are prea multe lucruri care să-i aducă aminte de copilărie, deoarece apartamentul în care locuia a trecut printr-un "incendiu total", când el avea doar 12 ani. Cu toate acestea, pentru Dan Helciug copilăria reprezintă sursa sa de creativitate.

"Copilăria este sursa mea de creativitate. Copilăria este o poveste", consideră artistul. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel