Dan Capatos, secretul succesului în televiziune. Ce situații dificile a întâlnit prezentatorul

Data publicării:
Dan Capatos, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dan Capatos, sursa foto Instagram

Dan Capatos este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. Dar care este cheia succesului?

Dan Capatos se bucură de o carieră de succes în televiziune. Prezentatorul TV a visat de mic să ajungă jurnalist, iar visul i s-a îndeplinit cu multă muncă și multe ore în direct. Chiar dacă totul pare foarte ușor din fața televizorului, Dan Capatos a mărutrisit că s-a lovit de-a lungul timpului de foarte multe situații dificile. 


„Sunt foarte multe situații pe care trebuie să le depășești, însă după mii de emisiuni în direct, poate zeci de mii de ore în direct...cred că pot spune că am întâlnit o mulțime de situații surprinzătoare pentru noi, pentru echipă, pentru invitați”, a spus Dan Capatos la Antena Stars.

 

Celebrul prezentator TV este moderatorul emisiunii „Xtra Night Show” de peste 20 de sezoane. Dan Capatos a fost o perioadă bună de timp jurnalist de investigații, apoi a devenit redactorul-șef al celebrei reviste cu iepurași, Playboy.


Cum a reușit Dan Capatos să câștige admirația publicului? 


„Nu există neapărat un secret sau dacă există e acela să fii cât se poate de natural. După atâta amar de vreme poți identifica situațiile mai slabe. E ușor de ajuns sus, mai greu e să te menții”, a mai spus prezentatorul TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel