Dan Capatos, probleme de sănătate. Ce verdict i-au dat medicii: "Începea să-mi clipocească imaginea"

Data actualizării: | Data publicării:
Dan Capatos, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dan Capatos, sursa foto Instagram

Dan Capatos este predispus la mai multe probleme de sănătate grave. Verdictul medicilor i-a speriat pe fanii prezentatorului TV.

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, Dan Capatos a trecut prin momente grele, în urmă cu doi ani. Prezentatorul Tv a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a fost la un pas de moarte, în urma unui atac cerebral, simțind la acea vreme, pentru 15 minute cum îi paralizase partea sângă. Conform spuselor sale, a început să simtă că ceva nu e în regulă încă din avion, acesta îndreptându-se cu familia către Ancona, fiind plecați în vacanță. Imaginea a început să-i fie tulbure, lucu care l-a înspăimântat pe acesta.

„Am avut un moment în care am făcut acel atac cerebral ischemic. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Se întâmpla după ce aterizasem, culmea, într-o minivacanță în Italia. Eram prin Ancona, într-o zonă unde... adică cine spune de spitale românești, nu le-a văzut pe alea de prin zonele astea mai puțin populate. Ne duceam la niște fini. Ea fiind foarte frumoasă de altfel. De acolo plecam cu mașina vreo două ore. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea”, a spus Dan Capatos la Antena Stars.

 

Din cauza accidentului cerebral de acum doi ani, medicii i-au spus lui Dan Capatos că este  predispus la alte afecțiuni neurologice, motiv pentru care trebuie să aibă mare grijă de sănătatea sa.

„Doctorii mi-au spus ultima dată că sunt predispus în viitor la demență și Alzheimer. Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap.

Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea.

Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme”, a povestit Dan Capatos, în emisiunea „Xtra Hight Show”. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel