Dan Capatos, dezvăluiri NEAȘTEPTATE despre aparițiile Andei Adam în Playboy: Nu știu dacă e bine să mai zic

Data publicării:
Sursă foto: instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursă foto: instagram/ colaj foto

Dan Capatos a făcut dezvăluiri neașteptate despre pictorialul pe care l-a relizat Anda Adam pentru Playboy.

Dan Capatos este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că televiziune nu a fost unica lui meserie. În urmă cu 18 ani, Dan Capatos a lucrat ca redactor-șef la una dintre cele mai cunoscute reviste pentru adulți. La acea vreme, prezentatorul TV a renunțat la jurnalismul de investigații pentru a lucra la Playboy. Dan Capatos a fost invitat recent la podcastul produs de Cătălin Măruţă, acolo unde a vorbit despre aparițiile Andei Adam în cea mai cunoscută revistă pentru adulți. 

”Anda avea o problemă, dar nu știu dacă e bine să mai zic. Uită-te bine pe coperta, uită-te la s%&(/¤#le ei, ce vezi?… Niște flori, da? De ce crezi asta? Pentru că ea nu avea s/%#¤(ri, dacă îți vine să crezi. Acum nu știu dacă are, sau nu are… Nu reușeau să intre pe poziție că să zic asa. Am stat zeci de minute cu cuburi de gheață să-i dăm pe s%/&ri. Ne-am chinuit mult și nu s-a întâmplat nimic”, a povestit Dan Capatos.

Dan Capatos, dezvăluiri INEDITE despre Gina Pistol, Nicoleta Luciu și Cosmina Păsărin

Invitat la podcastul „Aproximativ discuții cu Gojira”, Dan Capatos a mărturisit că Gina Pistol, Nicoleta Luciu și Cosmina Păsărin au devenit cunoscute după ce au apărut în celebra revistă pentru adulți. Prezentatorul TV  a ținut să precizeze că nu face aceste declarații cu răutate șă speră ca nimeni să nu se supere.

„Mi-au rămas multe pictoriale în cap. Toate la care am lucrat eu, toată perioada aia de 4 ani. Îmi amintesc pictorialele și nu-mi mai amintesc numele gagicilor. Cosmina Păsărin a avut cinci pictoriale. Unul cu Cosmina Păsărin și Nicoleta Luciu era inspirat dintr-o ediție franceză sau olandeză, habar n-am, fabulos, pe genul lesbi. Erau două vedete. Mai rar să faci pictorial cu două vedete. Cosmina, Nicoleta Luciu și Gina Pistol sunt produsele Playboy 100%, așa cum era conceptul în America, The Girls Next Door, să iei o fată necunoscută și să o transformi în vedetă.

Sper că nu le deranjează, doamne ferește! Ginuța nu cred că se supără, că e super asumată. Sunt la casa lor, dar na… Ele la modul cel mai real datorează notorietatea Playboyului. Că apoi au adăugat și au făcut lucruri cu cap, mult mai deștepte decât altele care s-au ratat. Eu le ziceam și asistentelor mele că eu le dau o cisternă de notorietate pentru care alții ar da bani grei, aveți grijă ce faceți cu ea”, a declarat Dan Capatos.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience