Dan Capatos, dezvăluiri INEDITE despre Gina Pistol, Nicoleta Luciu și Cosmina Păsărin: „Sunt produsele Playboy”

Data publicării:
Sursa foto: instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: instagram/ colaj foto

Dan Capatos a vorbit despre aparițiile Ginei Pistol, Nicoletei Luciu, dar si ale Cosminei Păsărin în cea mai cunoscută revistă pentru adulți. Prezentatorul TV a lucrat în urmă cu 18 ani la Playboy, timp de 4 ani.

Dan Capatos este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că televiziune nu a fost unica lui meserie. În urmă cu 18 ani, Dan Capatos a lucrat ca redactor-șef la una dintre cele mai cunoscute reviste pentru adulți. La acea vreme, prezentatorul TV a renunțat la jurnalismul de investigații pentru a lucra la Playboy.

Invitat la podcastul „Aproximativ discuții cu Gojira”, Dan Capatos a mărturisit că Gina Pistol, Nicoleta Luciu și Cosmina Păsărin au devenit cunoscute după ce au apărut în celebra revistă pentru adulți. Prezentatorul TV  a ținut să precizeze că nu face aceste declarații cu răutate șă speră ca nimeni să nu se supere.

 

„Mi-au rămas multe pictoriale în cap. Toate la care am lucrat eu, toată perioada aia de 4 ani. Îmi amintesc pictorialele și nu-mi mai amintesc numele gagicilor. Cosmina Păsărin a avut cinci pictoriale. Unul cu Cosmina Păsărin și Nicoleta Luciu era inspirat dintr-o ediție franceză sau olandeză, habar n-am, fabulos, pe genul lesbi. Erau două vedete. Mai rar să faci pictorial cu două vedete. Cosmina, Nicoleta Luciu și Gina Pistol sunt produsele Playboy 100%, așa cum era conceptul în America, The Girls Next Door, să iei o fată necunoscută și să o transformi în vedetă.

Sper că nu le deranjează, doamne ferește! Ginuța nu cred că se supără, că e super asumată. Sunt la casa lor, dar na… Ele la modul cel mai real datorează notorietatea Playboyului. Că apoi au adăugat și au făcut lucruri cu cap, mult mai deștepte decât altele care s-au ratat. Eu le ziceam și asistentelor mele că eu le dau o cisternă de notorietate pentru care alții ar da bani grei, aveți grijă ce faceți cu ea”, a declarat Dan Capatos.

 

Dan Capatos a povestit că nimănui nu-i venea să creadă că renunță la jurnalismul de investigații pentru a lucra la o revistă pentru adulți unde sunt numai femei goale.

 

„Toată lumea mă întreba «tu ești nebun, lași jurnalismul de investigații ca să pleci la gagici goale?» zic «nu o să mai meargă cu treaba asta, o să vedeți». Alții au continuat să facă investigații. Am avut satisfacții pur profesionale, eram la Evenimentul Zilei, apoi am mers la Național. Când s-a împărțit norocul, eu am nimerit la Playboy, ca junior editor. Era o redacție încropită de scriitori. Era nevoie și de o mână de jurnalist”, a mai dezvăluit Dan Capatos.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel