Dan Capatos, dezvăluiri după ce a fost acuzat că s-a 'băgat' în față la vaccinare: "Lumea nu știe, dar sufăr de o boală cronică"

Data actualizării: | Data publicării:
Dan Capatos, probleme de sănătate/ sursa instagram
Descriere foto: Dan Capatos, probleme de sănătate/ sursa instagram

Dan Capatos a fost acuzat că s-a "băgat" în față la vaccinare. În urma acestui eveniment, prezentatorul TV a făcut o serie de dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă. 

Dan Capatos a fost acuzat că s-a vaccinat, deși nu se află în zona de risc și nu îi venise încă rândul. Acesta a mărturisit că se confruntă de câtiva ani cu câteva probleme de sănătate. 

Prezentatorul TV  a dezvăluit că este hipertensiv și că ia mai multe pastile, astfel că avea tot dreptul să facă acest vaccin mai repede. Mai mult decât atât, Dan Capatos a mărturisit faptul că a încercat să îi programeze și pe membrii familiei, însă nu au mai fost locuri disponibile.

„Am fost acuzat că m-am băgat în faţă la vaccin! Nu este aşa. M-am programat pe platformă, am şi probleme de sănătate, plus că jurnaliştii intră în etapa a doua.

Am încercat să-i programez şi pe ai mei la vaccin. Nu am mai găsit decât la 7 seara, la Urlaţi”, a spus Dan Capatos, la Antena Stars.

Dan Capatos, probleme de sănătate!

Prezentatorul TV  a mărturisit că în urmă cu doi ani a avut parte de un moment groaznic, după ce a suferit un  atac ischemic tranzitoriu și a fost nevoie de intervenția  medicilor.

„Lumea nu ştie că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic acum doi ani, când nu-mi mai simţeam jumătate de cap. Şi asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme”, a mai declarat Dan Capatos .



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel