Dan Capatos, despre salariul pe care îl primește în fiecare lună: "Nu mă plâng! Am cât am nevoie "

Data publicării:
Dan Capatos, foto Instagram
Descriere foto: Dan Capatos, foto Instagram

Dan Capatos a vorbit despre salariul pe care îl primește lunar. Prezentatorul are o carieră de peste 20 de ani în televiziune.

Dan Capatos este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România. Jurnalistul are o experiență vastă în presa românească. A lucrat ca reporter de investigație, a condus o revistă de succes și de ani de zile crește audiențele la Antena 1 și Antena Stars. Invitat în cadrul podcast-ului lui Codin Maticiuc, Dan Capatos a făcut devăluiri despre salariul pe care îl primește de la trustul la care lucrează.

Prezentatorul TV s-a declarat mulțumit de banii pe care îi încasează lunar.

”Am avut tot timpul impresia că nu pot să fac bani, dar dacă aș spune treaba asta ar suna mercantil și infantil. Nu cred că asta mi-aș dori neapărat. (…) Nu vreau să se înțeleagă greșit. Pentru nivelul de salarizare din România totul e ok. Și chiar nu vreau să se simtă nimeni rău, prost, jignit. Simt că nu pot să…

Întotdeauna am simțit că nu sunt genul care ar putea să facă milioane. Mă învârt într-un cerc cu foarte mulți milionari și văd cât de ușor fac banii, iar eu nu am abilitatea asta. Nu mă plâng! Am cât am nevoie pentru mine și familia mea. Am o mașină, o casă, să-mi permit două vacanțe pe an. Nu ar trebui să cer mai mult”, a declarat Dan Capatos.

 

Deși nu a menționat suma exactă, Dan Capatos ar primi pentru fiecare ediție a emisiunii ar fi de 800 de euro, ceea ce înseamnă undeva la 4000 de lei. Astfel, prezentatorului TV primește suma de 4000 de euro pe săptămână, deci are un salariu lunar de 16.800 de euro, potrivit Fanatik. 

 

“Dan primea 800 de euro pentru fiecare emisiune Xtra Night Show, difuzată la Antena 1. Suma nu este deloc mică, dacă ne gândim că avea emisiunea de luni până joi. La un calcul simplu, îi intrau în buzunar 3200 de euro, dar pentru el nu reprezintă sursa principală de venit”, au declarat surse pentru publicația mai sus citată.

 

Cum a reușit Dan Capatos să câștige admirația publicului? 


„Nu există neapărat un secret sau dacă există e acela să fii cât se poate de natural. După atâta amar de vreme poți identifica situațiile mai slabe. E ușor de ajuns sus, mai greu e să te menții”, a  spus prezentatorul TV în podcastul lui Damian Drăghici

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel