Dan Capatos, despre noua emisiune a lui Florin Călinescu: „Asta iese când n-ai bani”

Data publicării:
Dan Capatos, Florin Calinescu, colaj Foto Instagram
Descriere foto: Dan Capatos, Florin Calinescu, colaj Foto Instagram

Dan Capatos și-a spus părerea despre noua emisiune a lui Florin Călinescu.

Florin Călinescu a luat pe toată lumea prin surprindere după ce și-a anunțat plecarea de la Pro TV. Chiar dacă gurile rele spuneau că acesta s-ar retrage definitiv de pe micile ecrane, iată că marele actor a semnat cu Prima TV și are acum propria emisiune, „Florin Călinescu Show”.


„Nu este ușor să pleci de 3 ori din casa ta, dar aceasta e situația. Am plecat eu de două ori când era bunul meu prieten, Adrian (n.r Adrian Sârbu) acolo și m-am întors o dată, de două ori, de trei ori. Acum, nefiind obișnuit să lucrez în corporații, am luat această decizie, o să mai revin poate, din când în când, dar eu nu sunt omul care să zăbovesc prea mult în latența și în amintirea unor vremuri. Pentru că mai sunt oameni care mă întreabă ce mai zic, ce mai fac, cum mai sunt, și mai aduc aminte de emisiunile alea de satiră, m-am gândit, pentru că niște buni prieteni s-au gândit și ei să ne încrucișăm destinele, să o iau de la zero, cum se zice. Nu am nici o teamă, nicio frică, e mai curând genul meu să contruiesc decât să mă dau pe tobogane făcute de alții, cu trasee bine gândite de ei, pentru ei și pentru distracția unor inconștienți”, a transmis Florin Călinescu, într-un live pe Facebook, în urmă cu câteva luni


Ce spune Dan Capatos despre „Florin Călinescu Show”

 

Dan Capatos spune că deși Florin Călinescu este idolul spu, nu găsește noul format de emisiune la înălțime. Motivul ar fi bugetul mai mic pe care Florin Călinescu l-ar avea în noua emisiunea. 


M-am uitat, normal. Florin a fost idolul meu. Suntem și prieteni. Nu vreau… Este la început. Nu sunt în măsură să dau sfaturi nimănui. Eu nu m-am luat după niciun format. (…) Așa iese când nu ai bani. Întotdeauna platforma pe care ești difuzat contează. Nu știu termenii contractului său. Asta iese când n-ai bani. Așa… Florin e un tip genial. Eu am rămas ultimul, pentru că trebuia să stingă cineva lumina și pe late night show în România. Totul s-a paradit în țara asta. Până și la mine nu mai e ce era. Asta a fost o decizie de bucătărie internă și nu o să intru în detalii. O înțelegere într-o anumită direcție. Așa se întâmplă într-un grup mare. Mutarea unui show important de pe Antena 1 pe Antena Stars, normal că saltă Antena Stars. E o decizie OK. E pentru mine este OK, că nu mai am niciun fel de presiune și nu mai am nimic de demonstrat. Nu mai stau să mă iau la trântă cu PRO TV sau Kanal D. Au fost niște nopți infernale”, a spus Dan Capatos în podcastul lui Codin Maticiuc.


Câți bani câștigă Dan Capatos

 Tot în cadrul podcast-ului lui Codin Maticiuc, Dan Capatos a făcut devăluiri despre salariul pe care îl primește de la trustul la care lucrează.

Prezentatorul TV s-a declarat mulțumit de banii pe care îi încasează lunar.

”Am avut tot timpul impresia că nu pot să fac bani, dar dacă aș spune treaba asta ar suna mercantil și infantil. Nu cred că asta mi-aș dori neapărat. (…) Nu vreau să se înțeleagă greșit. Pentru nivelul de salarizare din România totul e ok. Și chiar nu vreau să se simtă nimeni rău, prost, jignit. Simt că nu pot să…

Întotdeauna am simțit că nu sunt genul care ar putea să facă milioane. Mă învârt într-un cerc cu foarte mulți milionari și văd cât de ușor fac banii, iar eu nu am abilitatea asta. Nu mă plâng! Am cât am nevoie pentru mine și familia mea. Am o mașină, o casă, să-mi permit două vacanțe pe an. Nu ar trebui să cer mai mult”, a declarat Dan Capatos.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel