Dan Capatos a pus-o la ZID pe Ema Uta. Ce spune prezentatorul TV: ”Femeia e disperată, agățată de Bodi!”

Data publicării:
Dan Capatos și Ema Utaq, sursa instagram/colaj foto
Descriere foto: Dan Capatos și Ema Utaq, sursa instagram/colaj foto

Dan Capatos a dat de pământ cu Ema Uta, actuala iubită a lui Alex Bodi. 

Dan Capatos nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa Emei Uta, actuala iubită a lui Alex Bodi. Se pare că afaceristul părăsit-o pe Daria Radionova cu care tocmai se împăcase la Londra, pentru make-up artistul, Ema Uta. Toată lumea și-a dat seama că cei doi au plecat în aceeași vacață, în Bahamas, după ce amândoi au publicat pe rețelele de socializare fotografii din aceleași locuri de vis. 

Prezentatorul TV nu a mai rezistat și a pus-o la zid pe Ema Uta, catalogând-o drept o femeie disperată. 

”N-am văzut în viața mea femeie mai disperată! Când vă ziceam eu ca Ema Uta stă ca disperata agățată de Bodi prin cluburi…pe spate lui stătea femeia, agățată! Eu niciodată nu mă înșel la femei! Mă înșel eu vreodată? E disperată după Bodi! Și uite-i acum împreună în Bahamas”, a declarat prezentatorul de la  Antena Stars.

 

Daria Radionova, dezamăgită de Alex Bodi: ” Dacă ar fi cu Regina Elisabeta, ar înşela-o cu menajera!”

 

Daria Radionova a rămas dezamăgită de fostul iubit. Frumoasa rusoaică a lăsat de înțeles că afeceristul ar fi înșelat-o. 

„Am ştiut de la început că nu a fost în Africa. Nu am vrut să fac scandal. Doar m-am uitat la circ cu mama mea şi am râs în fiecare zi din ce în ce mai mult de felul în care minţea şi inventa poveşti amuzante.

El a făcut aceste jocuri înainte şi le va face din nou, chiar dacă a jurat în faţa lui Dumnezeu pe copiii lui că nu vorbeşte cu alte femei. Acesta este stilul lui. Ce a făcut nu este o surpriză. Nu femeile sunt problema. Problema este el şi niciodată nu se va schimba. Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră”, a spus Daria, pentru spynews.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel