Dan Bittman și Liliana Ștefan, din nou împreună, la 4 ani de la despărțire. Cei doi au avut motiv de sărbătoare

Data publicării:
Dan Bittman și Liliana Ștefan, Colaj foto/ sursa Instagram
Descriere foto: Dan Bittman și Liliana Ștefan, Colaj foto/ sursa Instagram

Dan Bittman și Liliana Ștefan, mai fericiți ca niciodată. Cei doi s-au afișat împreună la festivitatea de absolvire a fiului mijlociu, Patrick. 

Dan Bittman și Liliana Ștefan au fost împreună 25 de ani. Chiar dacă nu s-au căsătorit niciodată, cei doi au trăit clipe unice împreună. În urmă cu 4 ani au decis că etse mai bine ca fiecare să meargă pe drumul lui. Anunțul a fost făcut în urmă cu doar jumătate de an, de către artist. 


Dan Bittman și Liliana Ștefan au păstrat o relație frumoasă, de dragul celor trei băieți pe care îi au împreună. Acum, cei doi s-au afișat la festivitatea de încheiere a ciclului liceal a fiului mijlociu, Patrick: „A venit rândul lui Patrick. După Alex, este al doilea absolvent al familiei. Se pregătește Marc”, a scris solistul, pe rețelele de socializare. 


„Îl știu de când s-a înființat lumea. Lumea mea și lumea lui. De mic i-am zis în toate felurile posibile de la Bobel, că arăta ca o bobiță, la Prințul, pentru că are așa o atitudine. El este Patrick, băiatul cu inima de aur și vorba de miere. Azi s-a încheiat un ciclu important pentru el, liceul. Urmează-ți visele, Patrick! Eu o să fiu mereu pe aproape, mândră de tot ce faci”, a mărturisit Liliana Ștefan pe Instagra, în dreptul unei fotografii în care apare alături de fiul ei. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Liliana Stefan (@liliana_stefan)


Într-un interviu recent, fosta iubită a artistului a vorbit despre relația pe care a avut-o cu acesta. 


„Din fire sunt mai discretă, nu îmi place ca lucrurile care țin de intimitatea unei familii să fie discutate public. Așa că nu m-am simțit confortabil. A da timpul înapoi mi s-ar părea o acțiune de neasumare și nu aș face asta dacă ar fi posibil. Dar, dacă totuși s-ar întâmpla, nu aș vrea să schimb nimic din ceea ce sunt eu. Fiecare evenimet și întâmplare din viața unui om au un sens, un scop precis”, a declarat Liliana Ștefan, potrivit protv.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel