Dan Bittman i-a dat inelul lui Denise Rifai. Ce spune vedeta despre gestul cântărețului

Data actualizării: | Data publicării:
Denise Rifai, captură foto emisiunea ”40 de Întrebări”-KanalD
Descriere foto: Denise Rifai, captură foto emisiunea ”40 de Întrebări”-KanalD

Denise Rifai a fost luată prin surpindere de cântărețul Dan Bittman

Invitată în emisiunea ”TeoShow”, Denise  Rifai a povestit despre un moment surpriză pe care l-a avut împreună cu Dan Bittman. 

Despre Dan Bittman, vedeta a spus:

”Este un invitat foarte special, practic este cel mai fain invitat dintre toți cei pe care i-am avut până acum. Pe Dan Bittman l-am invitat din tot sufletul, pentru că așa am vrut, câteva personalități deosebiți. El este un bărbat care pe cât de cuceritor pare, pe atât de sensibil este. Am descoperit un altfel de Dan Bittman”, a spus Denise Rifai, la TeoShow, de pe Kanal D.

Însă, personajul principal nu putea să lipsească din peisaj, așa că, la câteva minute, a părut și Dan Bittman în platou pentru a explica ce s-a întâmplat la emisiunea lui Denise Rifai. 

”Când m-a sunat Denise eu i-am făcut profilul. I-am adresat 2 întrebări: care este zodia ei și ce status matrimonial are, însă părerea mea despre ea era formată de dinainte, iar după ce mi-am format această părere am spus așa: Niciodată nu trebuie să mă duc la emisiunea lui Denise Rifai”, a spus Dan Bittman la TeoShow, de pe Kanal D.

Dan Bittman s-a afișat foarte emoționant când se afla prin preajma lui Denise Rifai. Cântărețul nu a stat locului în platou, încercând să își ascundă emoțiile pe care le avea față de Denise Rifai. 

Însă totul a luat-o razna în platoul emisiunii, deoarce roata s-a întoars și Dan Bittman i-a adresesat câteva întrebări capcană lui Denise Rifai.

 ”Ai afirmat că niciun bărbat până în momentul acesta, NU te-a împlinit total. Există o calitate  care le-a lipsit tuturor și pe care eu ți-as putea-o demonstra” a întrebat-o Dan Bittman pe Denise Rifai. Însă, vedeta nu a dorit să răspundă, spunând că este prea intimă întrebarea și că a fost luată pe nepregătite. 

La a doua întrebare ”Crezi în dragoste la prima vedere?”, vedeta i-a răspuns lui Dan Bittman, că ”Da, cred. Dar nu între mine și invitat”.

Dan Bittman i-a oferit un inel lui Denise Rifai. În legătură cu acest gest Dan Bittman are două argumente:

”Am două motive. I-am văzut pe invitații că nu a venit nimeni cu o floare  la Denise Rifai. Și atunci m-am gândit, i-a să iau un inel, și când am o întrebare dificilă încer să negociez cu un inel. Inelul până la urmă reprezintă un gest de prietenie, iar pe mine mă reprezintă, că până la urmă am cântat 20 de ani melodia cu inelul”, a dăugat Dan Bittman, la TeoShow. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel