Dan Bittman, adevăratul motiv pentru care nu a luat-o pe Mihaela Rădulescu de soție: ''M-am prins de lucrul acesta''

Data publicării:
Dan Bittman și Mihaela Rădulescu, sursa facebook
Descriere foto: Dan Bittman și Mihaela Rădulescu, sursa facebook

Dan Bittman a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu, dar și despre motivul pentru care nu a vrut să se căsătorească cu ea.

În urmă cu mai mulți ani Dan Bittman și Mihaela Rădulescu au format o relație extrem de frumoasă. Artistul a avut întotdeauna cuvinte de laudă la adresa vedetei, spunând de fiecare dată că a apreciat la ea felul în care arată și că a fost primul lucru care l-a atras de la început.

Chiar dacă totul părea perfect în relația lor, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, dar au rămas în relații bune de prietenie.

Dan Bittman, motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Mihaela Rădulescu!

Recent, Dan Bittman s-a hotărât să dezvăluie adevăratul motiv pentru care nu a vrut ca Mihaela Rădulescu să îi fie soție. Acesta a mărturisit că și-a dat seama de aceasta că are un spirit independent și s-au hotărât de comun acord, încă de la început, să aibă o relație deschisă.

''Mihaela era o fire independentă, iar eu m-am prins de lucrul acesta. Acum și-a găsit un echilibru, e cu un tip de mulți ani. De la bun început, am zis că este o relație deschisă. Ne-am plăcut unul pe celălalt, dar nu am crezut că vom putea merge mai departe. E mai bine să spui de la început'', a spus Dan Bittman, la Antena Stars.

Cu toate astea, Dan Bittman a spus că nu s-a căsătorit cu nicio femeie din viața lui. La un moment dat a vrut să se căsătorească cu femeia care i-a dăruit și trei copii, însă aceasta a refuzat, considerând că acest lucru nu schimbă nimic în relația lor.

''La noi nu s-a pus problema de inel. Am avut o discuție de la început. De-a lungul vremii au fost întrebări din partea mea, dar Liliana nu și-a dorit căsnicia pentru că nu credea că acolo este secretul'', a spus artistul la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel