Dan Bittman a pierdut tot după despărțirea de Liliana Ștefan: ”Sunt un om foarte sărac. Am lăsat tot”

După 25 de ani de relație, Dan Bittman și Liliana Ștefan și-au spus adio. Toate bunurile strânse în toți acești ani, au rămas la fosta iubire a artistului, care spune că nu are nevoie de nimic din trecut. 

 

Invitat într-o emisiune TV, Dan Bittman a vorbit despre despărțirea de Liliana Ștefan, femeia cu care a trăit o poveste de dragoste 25 de ani și cu care are trei copii. 

Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de patru ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe subiect. De un an chiar nu mai locuim împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere despre această despărțire, pentru că este și mama copiilor mei. Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna. Aici recunosc că 100% sunt eu de vină”, a spus Dan Bittman, în emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai.

Artistul spune că în momentul de față nu mai are nimic. Toate bunurile strânse în cei 28 de ani le-a lăsat fostei iubite. Bunurile constau în mai multe proprietăți pe care artistul le-a cumpărat în ultimii ani. 


”Sunt un om foarte sărac. Am lăsat tot. Tot. I-am lăsat tot Lilianei când am plecat și am plecat. Nu am nevoie de nimic, pentru că zidurile nu înseamnă nimic. Eu cu ea am avut un proiect, a durat 29 de ani sau cât a fost. Toată dragostea, toți copiii și tot ce a fost s-a întâmplat acolo, iar eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile. Apartamente, case, tot, tot, tot, am lăsat și am plecat”,  mai spus acesta.

Mai mult, artistul a mărturisit că el este cel „vinovat” de această ruptură. 


La puțin timp după declarațiile fostului partener, Liliana Ștefan a făcut și ea un anunț pe contul său de facebook. 


„Dragi prieteni (și urmăritori), vreau să scriu azi despre pasiune. Din păcate, Covid ne-a stricat planurile multora dintre noi

Nu m-a ocolit nici pe mine, iar proiectele artistice pentru copii la care am lucrat enorm cu pasiune eu și colegii mei au trebuit să fie puse pe hold o vreme. Probabil că atunci când va fi posibil vom reveni.
De aceea am folosit ultimele 12 luni pentru a consolida și șlefui alte resurse personale și activități pe care le-am lăsat deoparte, sperând să vină și vremea lor cândva. Timpul nu a mai avut răbdare, așa că din nou am urmat pasiunea. Cei care mă cunosc personal îndeaproape m-au sprijinit și încurajat, așa că iată jurnalul de bord: 1. din toamna aceasta sunt boboc anul I la Psihologie și 2. am reușit să-mi obțin diplomele necesare ca terapeut în terapii complementare”, anunța Liliana Ștefan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 28 dec 2020, 11:06 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience