Dan Bittman, adevărul despre celebrul inel: „Povestea este una tristă”

Data publicării:
Dan Bittman, sursa facebook
Descriere foto: Dan Bittman, sursa facebook

Dan Bittman a dezvăluit adevărul despre celebrul inel din melodia care l-a consacrat. Povestea este una incredibilă.

Dan Bittman este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Chiar și după ani de zile, piesele interpretate de artist sunt în continuare foarte ascultate și  provocă fiori. Fiecare piesă din repertoriu artiștilor ascunde o poveste, astfel că și celebra melodie interpretată de artist "Ți-am dat un inel" are povestea ei.

Deși Dan Bittman a evitat de foarte mult ori să vorbească despre acest lucru, a dat totuși câteva detalii despre povestea din spatele inelului.

Invitat în platoul emisiunii "Vorbește lumea", Dan Bittman a mărturisit că povestea inelului este una tristă și  asta pentru că femeia a cărui nume nu a vrut să-l dezvăluie, a dat pierdut inelul primit de la artist.

"Este o poveste foarte tristă pentru că domnișoara căreia i-am oferit inelul l-a pierdut sau l-a aruncat. E treaba ei. Era o poveste foarte amplă, nu pasională.(..) Inițial, putea să fie o viață tristă, dar uite ce a ieșit", a spus Dan Bittman în cadrul emisiunii "Vorbește lumea".

Întrebat de Cove câte inele a oferit, artistul a dat un răspuns extrem de sincer. Acesta a mărturisit că a oferit foarte multe inele și că îi place să facă cadouri.

"Am oferit foarte multe inele. Îmi place să fac cadouri, chiar dacă nu au legătură cu o relație, cu dragostea. Atunci când oferi inelul de logodnă, e un fel de promisiune.", a fost răspunsul lui Dan Bittman.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel