Dan Bittman, decizie radicală: "Îi las să se devoreze între ei"

Data publicării:
Dan Bittman, facebook
Descriere foto: Dan Bittman, facebook

După ce a fost implicat în mai multe scandaluri și controverse, Dan Bittman a luat o decizie care i-a uimit și întristat pe fani.

Dan Bittman este unul dintre cei mai controversați artiști. De-a lungul carierei sale s-a confruntat cu mai multe probleme și a fost implicat în mai multe scandaluri. Ultimul scandal în care a fost implicat este cel împotriva măsurilor anti-COVID-19 impuse de autorități, când artistul s-a arătat indignat de felul în care se manageriază toată problema pandemiei.

Ban Bittman a fost enervat de răutățile de pe pagina lui

Și cum toți artiștii, pe lângă fanii care îi apreciază și îi susțin, există și oameni frustrați și răutăcioși, iată că nici Dan Bittman nu scapă de această problemă. Artistul a primit mai multe răutăți pe pagina lui oficială creată special pentru fanii interesați de evenimente, de viața lui ca artist, motiv pentru care a decis să închidă această pagină, definitiv. Ban Bittman și-a justificat și motivul pentru care vrea să procedeze așa: "Dragii mei,am hotărât ca de astăzi să șterg pagina danbittmanofficial. Motivele sunt simple: mahalaua își are locul acolo unde îi șade bine, n-am știut atunci când am creeat pagina că se poate ajunge atăt de departe. Intenția mea primordială a fost să vă țin la curent cu viața muzica și felul meu de a fi, nicidecum să fac din această pagină o platformă de exprimare pentru toți frustrații și neaveniții", a scris Dan Bittman pe facebook.

Dan Bittman și-a păstrat umorul, astfel că a ținut să facă și o mică glumă la final, unde i-a implicat chiar pe colegii săi; "Vă las posibilitatea celor care va simțiți vizați să o faceți pe paginile altor colegi. Îmi păstrez umorul și merg mai departe fără resentimente. Vă îmbrățișez pe toți ", a scris Dan Bittman pe facebook.

Fanii au rămas șocați de această decizie luată de artist și, și-au exprimat imediat regretul. Printre aceștia s-a numărat chiar și Romică Tociu care i-a transmis un mesaj de încurajare prietenului său: "Dănuț, ăștia sunt gândaci de bucătărie ai sistemului. Cum apare ceva, cum le dă drumul prin curte.Tu ai să rămâi mereu Dan Bitman, ei ascunși și 0 toată viața", a scris Romică Ciociu.

Răspunsul lui Dan Bittan la comentariul lăsat de prietenul său, Romică Tociu nu a întârziat să apară: "Romică, te pup!
M-am distrat destul cu ei ,am umor, acum îi las să se devoreze între ei", a răspuns Dan Bittman.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel