Dan Bălan a rămas CAPTIV în Kiev. Artistul nu a reușit să scape: “Ne-a anunțat cu regret”

Data publicării:
Dan Bălan, foto Instagram
Descriere foto: Dan Bălan, foto Instagram

Dan Bălan a rămas blocat în Kiev. Artistul nu poate ajunge în România. 

Managerul de proiect al selecției naționale Eurovision, Iuliana Marciu, a oferit noi informații despre Dan Bălan, care a rămas blocat în Kiev. Artistul se afla în Ucraina, acolo unde filma ca jurat în cadrul unui show de talente. Acesta nu a mai putut să plece în România, deoarece toate zborurile au fost anulate din cauza atacului Rusiei asupra teritoriului ucrainean.

Iuliana Marciu a declarat că artistul trebuia să fie prezentatorul acestei etape a show-ului Eurovision, însă, din nefericire, acesta a rămas captiv în Kiev. 

"În primele două zile de război, l-am contactat pe Dan Bălan prin intermediul impresarului său", a povestit Iuliana Marciuc pentru Paginademedia.ro.

De asemenea, managerul de proiect al selecției naționale Eurovision a declarat că Dan Bălan a făcut tot posibilul să se întoarcă în România, ba chiar și-a luat mai multe bilete de avion, însă toate au fost anulate. Din acest motiv, artistul nu va mai putea prezenta show-ul Eurovision. 

"Dan Bălan a încercat să iasă din ţară, a vrut să ajungă în România. I s-au eliminat toate variantele de zbor. Chiar avea bilete de avion luate pe mai multe curse, însă toate au fost anulate.

După două zile de încercări eşuate de a ieşi din ţară, ne-a anunţat cu regret că nu mai poate participa la selecţia finală din România.", a mai spus Iuliana Marciuc pentru sursa citată anterior.

Iuliana Marciuc: Nu ştim acum unde se află

Iuliana Marciuc a precizat că ultima convorbire cu Dan Bălan a fost pe data de 3 martie, când a anunțat că a rămas blocat în Kiev,  iar de atunci nu au reușit să mai ia legătura cu el. 

"De duminică nu am mai luat legătura cu el. Atunci ne-a anunţat că nu poate. Şi ieri (joi, 3 martie) a încercat să ia legătura impresarul cu el, dar nu a reuşit.

Nu ştim acum unde se află.(...) L-am dorit de la început pe Dan Bălan ca prezentator al selecţiei naţionale Eurovision. De când am pregătit proiectul, din decembrie, în vremuri de pace. Am reuşit să finalizăm semnarea contractului.

Cine s-ar fi gândit atunci că o să ajungem să trăim o situaţia atât de dramatică?", a mai spus Iuliana Marciuc.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel