Dan Alexa, despre bătaia primită acum trei ani de la Anamaria Prodan: „M-a afectat foarte mult. Mă atacau toţi”

Data publicării:
Sursa foto: Dan Alexa, captură TV/ PROTV
Descriere foto: Sursa foto: Dan Alexa, captură TV/ PROTV

Dan Alexa a vorbit despre momentul în care a încasat un pumn de la Anamaria Prodan, în urmă cu trei ani.

Anamaria Prodan și Dan Alexa au fost protagoniștii unui scandal de o mare amploare, în anul 2019. Cei doi au fost surprinși împreună, la finalul unui meci, când celebra impresară l-a lovit peste față pe antrenor. Cei doi păreau atunci să aibă o discuție extrem de aprinsă, iar printre principalele motive care au apărut atunci în spațiul public, potrivit cărora ar fi izbucnit scandalul dintre cei doi, era faptul că aceștia ar fi avut o aventură, iar impresara a făcut acest gest dintr-un act de gelozie.

Dan Alexa, despre bătaia primită acum trei ani de la Anamaria Prodan

Dan Alexa a vorbit despre bătaia pe care a primit-o de la Anamaria Prodan, în urmă cu trei ani.

"Nu mi-a căzut bine, dar pe mine mă interesează ce zice lumea? M-a deranjat la început. M-am gândit chiar că ar fi trebuit să reacționez imediat în fața Anei, dar acum mă felicit că n-am făcut-o. Mă atacau toți, ‘Băi, te-a lovit, a dat Prodanca în tine!’, a fost o nebunie un timp.

M-a afectat foarte mult, în special la nivelul percepției publice, ceea ce nu mi s-a părut deloc corect. Eram, totuși, un antrenor pe val, tânăr, cu trei promovări la activ, cu perspective interesante, iar lumea mă judeca strict după acel moment cu Ana. Asta chiar m-a deranjat. Dar ce pot să mai schimb?

Ținem foarte rar legătura. Nu știu dacă am vorbit de cinci ori în ultimii trei ani. Dar eu am în continuare contract cu ea. Dacă se întâmplă vreodată să-mi găsească o echipă, să fie bine pentru mine și familia mea, n-am nicio problemă să colaborăm. Pe meserie, Ana e foarte bună, nu-i poți lua meritele”, a spus Dan Alexa pentru Playsport. 

De ce l-a bătut, de fapt, Anamaria Prodan pe Dan Alexa

„Eu din bărbăția pe care o am în mine, sunt foarte mândră. Nu pot să-mi pierd demnitatea. Eu mi-am dorit pentru Dan o carieră fabuloasă și știind că se năruie cariera lui Reghecampf, am vrut să arăt că pot face de la început. Făceam în paralele cariera lui Dan Alexa, a lui Florentin Petre și a lui Florin Răducioiu. Eram non-stop împreună. Dacă eram geloasă, de asta îl băteam pe Alexa? De ce nu a spus nimeni că sunt cu el, înainte să dau în el? Fii atent de la ce a pornit. De la Ganea, care era tot antrenorul meu, pe care-l pusesem la Voluntari. După ce l-au dat afară de acolo, mi-a zis că pe Alexa l-am propus peste tot și m-a întrebat de ce nu l-a luat pe el Cristi Tănase și l-a luat pe Dan.

Dan retrogradase cu Călărașul. A fost tragedie atunci. Eu atunci am zis că lasă că vă arăt că-l pun și mai sus, la Astra, care era locul întâi în România. Toți au zis că nu se poate așa ceva, n-am cum. L-am pus acolo, am făcut toate transferurile. Niciodată n-am impus pe nimeni, niciun jucător. La acel episod, nici nu aveau voie să filmeze în clădire. Era scandal acolo, cu transferuri, să-i dau afară. Era mult stres, dificile momente. Eu nu pot să mă duc să-i zic jucătorului că-l dau afară. Dan a venit și a zis că eu i-am adus pe șchiopii ăștia. Discuția nu era eu cu el, în cameră. Și atunci aveam nervii ăștia și l-am plesnit. E greșit pentru mine. E gentleman, dacă-mi dădea și el una... e un bărbat adevărat. Mi-a zis Ana, calmează-te.”, a declarat Anamaria Prodan, în  cadrul podcastului Tare de tot, cu Viorel Grigoriu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel