Damian Drăghici, moment incendiar pe scena Te cunosc de undeva!, alături de Emi şi Cuza: „Îi luăm cu noi în concerte!”

Damian Drăghici a făcut show pe scena de la  Te cunosc de undeva!

După cea de-a șasea gală Te cunosc de undeva!, în care cuplul format din Emi și Cuza a fost nevoit să se transforme în staruri rock, pentru sâmbăta aceasta, ruleta le-a adus celor doi o provocare de zile mari – Florin Salam. Desi ştiau că juraţii vor puncta doar prestaţia lor pe scena transforming show-ului, cei doi au apelat la ajutorul unui profesionist pentru a realiza un moment cu totul şi cu totul special şi plin de energie la Te cunosc de undeva!. 


Astfel, Damian Drăghici li se va alătura lui Emi şi lui Cuza în cea de-a şaptea gală a show-ului de la Antena 1, pentru un moment care le-a dat mari bătăi de cap celor doi concurenţi. “Ruletă, ruleţică bună, dă-ne-o piesă în română!”, s-au rugat Emi şi Cuza la finalul ediţiei trecute, însă ruga lor nu a fost ascultată. Mai mult, pariul ruletei a fost unul greu de dus.  “Eu sunt foarte speriat de personajul pe care l-am primit…nu înteleg, nu pot!”, a declarat Cuza, la repetiţii. La finalul reprezentaţiei, Damian le-a făcut şi o propunere celor doi: “Îi luăm cu noi în concerte!”. Cum s-au descurcat Emi şi Cuza, telespectatorii vor putea urmări sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, în cadrul celei mai noi gale Te cunosc de undeva!. 

Damian Drăghici, nevoit să cerșeacă: "Am fost umilit de foarte multe ori". Drumul greu prin care a devenit celebru

Damian Drăghici a fost invitat în cadrul podcastului de pe Youtube Fiță cu Adiță, unde a vorbit despre începutul carierei sale. Artistul a plecat de la o vârstă fragedă de acasă pentru a-și împlini visul. Până să atingă succesul de care se bucură astăzi, acesta mărturisește că a trecut prin extrem de multe încercări. Conștient de faptul că România nu putea să îi ofere pe vremea aceea ce își dorește, acesta a decis să plece în Grecia, unde a început de jos.

„Cerșeală. Cântam cu instrumentul pe la mese. Lumea spunea că «Nu cerșeai, cântai». Nu, mă duceam cu instrumentul pe la masă și mă băgam în nasul omului în timp ce mânca, ca să pot să iau bani, cu puțin tupeu Dacă ai tupeu, faci bani, dacă nu ai tupeu, stai într-o parte.”, a povestit cântărețul, în cadrul podcastului.

Artistul făcea orice era nevoia pentru a se descurca

Acesta își amintește că era un băiat extrem de descurcăreț pe vremea aceea, făcând orice era nevoie pentru supraviețuire. Mai mult, Damian Drăghici spune că atitudinea l-a ajutat, pentru că se făcea extrem de ușor plăcut de către ceilalți.

„La început cântam orice studiam eu, după care m-am prins că trebuie să cânți ce prinde la oameni. Era vorba despre supraviețuire. Aveam înăuntrul meu o ambiție și o intuiție. În câteva luni de zile au venit și alții după mine și am început să învăț greaca foarte bine. Am început să mă descurc, mă cunoșteau oamenii, intram în relații cu ei. Mă făceam plăcut, știam să fac și afaceri foarte bine. Făceam orice ca să mă descurc. Am stat un an în Grecia, după care am plecat în Olanda. După mai mult timp, am trecut a doua oară fraudulos în Grecia și am luat-o iar cu cerșeala. M-am și căsătorit în Grecia cu o grecoaică, pentru că era singura modalitate prin care puteai să trăiești acolo. ”, a completat el.

 

Damian Dragăghici, umilit în timp ce cerșea

Artistul spune că a fost extrem de grea acea experineță prin care a fost nevoit să treacă. Acesta își amintește că a fost umilit de extrem de multe ori, iar frustrarea l-a determinat chiar să-și distrugă și propriul instrument. Pentru că după conștientiza că aceea este singura sursă prin care își poate câștiga banii, artistul îl lipea repede la loc, cu ce avea la îndemână. În final, Damian Drăghici le dă și un sfat tinerilor artiști.

„Am fost umilit de foarte multe ori. Au fost momente în care am spart naiul, l-am făcut bucăți, de nervi, de frustrare. De două ori am spart naiul de supărare, după l-am lipit cu scoci. De multe ori plângeam. A fost foarte greu! Nu avem cum să înțeleg la vârsta aia pașii necesari pe care trebuia să-i urmez pentru a ajunge unde vreau, în muzică. Eu mi-am propus ceva și ăla era visul meu. Trebuie să crezi în tine, dacă vrei să reușești. Nimeni nu o să creadă în tine mai mult decât crezi tu în tine. Doi, în momentele când nu crezi în tine, trebuie să te gândești la cele în care credeai, chiar dacă sunt mai puține, pentru că acelea sunt mai importante. ”, a mai spus artistul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 16 iun 2022, 11:08 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience