Damian Drăghici, despre viciile la care a renunțat de dragul fiului său: „Eu nu beam un șpriț, beam o cisternă”

Data actualizării: | Data publicării:
Damian Draghici, foto Instagram
Descriere foto: Damian Draghici, foto Instagram

Damian Drăghici a dezvăluit cum l-a schimbat fiul său și cum l-a ajutat să privească viața altfel. 

Viața lui Damian Drăghici s-a schimbat radical după venirea pe lume a fiului său. În urmă cu doar doi ani de zile, artistul, în vârstă de 51 de ani, a cunoscut lumea prin ochii lui Andrei. Cel mic a venit pe lume și a schimbat totul în jur. 


Damian Drăghici spune că nu credea că există ceva pe lume care să îl facă să își pună cariera pe locul doi, asta până când și-a cunoscut fiul. 


Artistul spune că a renunțat la vicii deoarece și-a dorit să fie sănătos pentru a putea fi alături de Andrei, fiul său. 


„Sunt doi ani și jumătate de când a apărut Andrei, este un miracol în fiecare zi. Nu-mi aduc aminte de nimic de acum 28 de ani, acum văd toate detaliile, de la cum doarme, de la cum mănâncă, la cum spune fiecare cuvânt. Atunci eram disperat după carieră și am pierdut momentele importante, dar acum cu Andrei e altceva”, a spus Damian Drăghici la „Xtra Night Show”.


După ce a devenit tătic, Damian Drăghici a renunțat timp e un an de zile la muzică pentru a putea fi mereu cu Andrei. 


„Am încercat, dar nu-i ușor, după 30 de ani de muncă și de ADHD să te retragi acasă cu soția și copilul, dar tot încerc. A devenit ușor acum să stau cu ei”, a mai spus artistul.


Damian Drăghici a recunoscut că în urmă cu 10 ani nu-și dorea deloc copii, ba chiar a suferit și o vasectomie (n.r. sterilizare masculină). 


„Am făcut vasectomie acum 10 ani, dar a fost reversibilă”, a dezvăluit Damian Drăghici. 


Întâlnirea cu cea de-a treia soție, mai tânără cu 23 de ani, l-a făcut pe celebrul artist să își schimbe planurile de viitor. Cristina Stroe l-a făcut tătic pentru a doua oară la începutul anului 2019. 


Artistul a renunțat la alcool de dragul celui mic. 


„Eu nu beam un șpriț, beam o cisternă înainte să intru pe scenă. S-a făcut o schimbare odată cu venirea copilului pe lume. Vreau o viața sănătoasă, fără mahmureală. A durat ani de zile, eu beam ca să-mi depășesc inhibițiile pe care le aveam pe scenă. Mi-am permis să mă retrag un an de zile și să stau cu copilul”, a mai povestit artistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel