Dakota Johnson, afacere inspirată din „50 de umbre ale lui Grey”. Ce vinde actrița

Data publicării:
Dakota Jahnson, foto instagram
Descriere foto: Dakota Jahnson, foto instagram

Dakota Jahnson dă startul unui nou proiect

Pe Dakota Jahnson o cunoaștem din filmul Fifty Shades of Grey, acolo unde interpreta rolul Anastasiei. Acesta este doar începutul. La dora 31 de ani actrița are de gând să continue acest rol și înafara ecranului, cu intenția de a servi conversații pozitive despre sex. 

”Bunăstarea sexuală este un drept fundamental al omului. Maude este un lucru pe care îl susțin cu tărie și este un simbol în discursurile mele de bază legate de sănătatea sexuală”, a scris actrița pe contul ei de Instagram,

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dakota Johnson (@dakotajohnson)

Potrivit revistei ”Vogue”, actrița a anunțat că a devenit investitor și director creativ al produselor Maude, marca de sănătate sexuală care a câștigat o nișă foarte mare pentru jucăriile sexuale elegante.

"Ea și-a asumat acest subiect al sexului, prin munca depusă până la această oră, devenind astfel o voce puternică pentru toți oamenii care sunt deschiși pe această zonă. Ochiul ei  pentru design și simțul umorului sunt conectate  atât de perfect pentru estetica noastră." a spus Eva Goicochea despre Johnson potrivit revistei Vogue.





 



 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel