Daciana Vlad, în stare de șoc după ce a primit un diagnostic crunt. Cum se simte artista

Data publicării:
Daciana Vlad, sursa instagram
Descriere foto: Daciana Vlad, sursa instagram

Daciana Vlad a trecut prin momente grele, după ce a fost fost diagnosticată cu o boală cruntă. 

Daciana Vlad a fost în stare de șoc, după ce, în urma unor investigații, medicii i-au pus un diagnostic crunt. Mai exact, artista a aflat că are tumoare  și schizofrenie, moment în care a simțit că îi fuge pământul de sub picioare. 

„Aveam o problemă de ceva timp la ochiul drept și atunci când am o problemă îmi place să merg la medic pentru a o rezolva. Din păcate pentru mine rezultatele nu au fost tocmai bune. Am fost la mai mulți medici din țată și am primit tot felul de rezultate mai puțin pozitive, printre care mi s-a spus că am tumoare și schizofrenie. M-am speriat foarte tare și în același timp am zis că trebuie să rămân pe poziție”, a povestit Daciana Vlad, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

 

Artista a povestit că are o problemă la ochiul drept, motiv pentru care a decis să meargă la mai mulți medici pentru a cere mai multe păreri  și pentru a afla cu ce problemă se confruntă mai exact. Daciana Vlad a avut parte de cel mai mare șoc din viața ei, când medicii i-au spus că are o tumoare . Cu toate astea, vedeta a încercat să rămână pozitivă și a continuat să facă investigații. Ulterior, i s-a spus că nu suferă de cele două probleme și să stea liniștită. 

Problemă cu care se confruntă Daciana Vlad este Blepharospasm la ochiul drept, o contracție a mușchilor. 

 

„Am ales să merg la mai mulți medici pentru a constata dacă este adevărat ce mi s-a spus sau nu. Am ajuns împreună la concluzia că sunt bine, sunt sănătoasă, n-am niciuna dintre aceste probleme. Este, de fapt, Blepharospasm la ochiul drept, o cotracție a mușchilor. Nu este vizibil acest lucru, doar că mie îmi dă un discomfort și vreau să rezolv această problemă. Mi-a dat un tratament pe care să-l urmez în următoarele două luni și o să merg la control”, a adăugat artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel