Daciana Sârbu, detalii neștiute despre fetița adoptată: „Când am văzut-o prima dată, mi s-a părut că seamănă cu Victor”

Data publicării:
Victor Ponta și Daciana Sârbu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Victor Ponta și Daciana Sârbu, sursa foto Instagram

Daciana Sârbu și Victor Ponta au adoptat în urmă cu un an o fetiță de 6 ani dintr-un centru de plasament. 

Daciana Sârbu și Victor Ponta au luat anul trecut decizia de a-și mări familia. Părinți a doi copii adolescenți deja, cei doi politicieni au adoptat o fetiță de 6 ani, pe nume Maria. De ce au luat cei doi această decizie și cum au reacționat cei doi copii ai lor când au aflat că vor mai avea o surioară. 


„În momentul în care am luat decizia împreună cu copiii, lucrurile au mers natural. Andrei a spus că e pregătit să îi dea camera lui. Irina a spus că vrea să fie fată şi să nu-i dăm camera ei. Ea şi-a dorit mult o soră şi era fericită. Nu ştia ce o aşteaptă exact, dar având suportul lor lucrurile au mers şi mai uşor. E nevoie de multă iubire şi multă atenţie. Trebuie să fii bine, să ai în jur oameni care să te sprijine şi poţi să muţi munţii. Dacă ai un partener care îţi dă curaj, poţi. Am luat decizia când eram toţi”, a mărturisit Daciana Sârbu, în podcastul lui Mihai Morar.


Daciana Sârbu a dezvăluit că prima dată când a văzut-o pe Maria, i-a spus soțului că i se pare că seamănă cu el, acesta a fost și unul dintre motivele pentru care nu au dorit să mai vadă și alți copii. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Daciana Sarbu (@daciana)


„Când am văzut-o prima dată, mi s-a părut că seamănă cu Victor. Eu am găsit un chip care radia bucuria. E cel mai vesel copil, le-am spus că nu dorim să mai vedem pe altcineva. Am văzut-o pe Maria şi am mers mai departe cu gândul că nimic rău nu are ce să se întâmple”, a mai povestit soția lui Victor Ponta. 


Daciana Sârbu spune că singurul criteriu pe care l-au avut, a fost să fie fetiță. Și au preferat să aleagă dintre copiii greu adoptabili. 


„Există şi varianta pe care am mers noi, există o listă a copiilor greu adoptabili şi acolo e un proces deschis. Nu am avut criterii. Dosarul există şi această cerere în care spui vârsta şi alte lucruri. Noi ne-am dorit să fie fată. Noi ne-am îndreptat spre copiii greu adoptabili pentru că nu a contact nici ce probleme au avut, nici de ce erau pe acea listă. Noi eram pregătiţi pentru orice fel de copil, nu ne-am dorit unul perfect”, a explicat Daciana Sârbu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel