Dacă ai următoarea zodie, primești o veste foarte bună! S-ar putea ca șefii să vorbească de tine

Data publicării:
Sursă foto: Unsplash, autor Allef Vinicius
Descriere foto: Sursă foto: Unsplash, autor Allef Vinicius

Este o săptămână bună, din punct de vedere profesional, pentru o zodie, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

„Cum ați rezistat careului Mercur - Uranus de zilele acestea? Ați fost agitați? Se mai întâmplă, însă ce urmează? Avem, în primul rând, Luna Nouă de pe 2 martie. S-ar putea ca șefii, colegii să vorbească de voi. Faptele voastre au un ecou mai prelungit, așa că aveți grijă ce faceți. Din Casa 8, vor ieși Venus și Marte, iar pe voi lipsa de control din ultimul rând v-a dărâmat. Ați galopat, însă vă veți recăpăta controlul. Nu vă aruncați săptămâna aceasta în a lua decizii, însă fiți atenți la ce faceți și la ce ziceți.

(...) Gândiți-vă serios la ce vă lipsește din portofoliul vostru și învățați. Puneți-vă intenții, este o săptămână bună din punct de vedere profesional”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

Află pe DC NEWS despre ce zodie este vorba

 

Semnele zodiacale care sunt geloase pe succesul altora

Scorpion

Când Scorpionii devin geloși, devin tăcuți, misterioși și agitați. Se simt neputincioși când văd că alții se descurcă mult mai bine decât ei. Scorpionii nu vor munci din greu, dar vor continua să se ciorovăiască cu perseverență.

Berbec

Persoanele aparținând acestui semn zodiacal sunt foarte competitive. Ei devin foarte geloși atunci când văd că alții duc o viață mai bună sau câștigă mai mulți bani și laude decât ei. Berbecii încep imediat să caute modalități de a-i trage în jos pe acești oameni, fie prin remarci negative, fie prin acțiuni.

Vărsător

Sunt unul dintre cele mai introvertite semne, dar atunci când veștile despre succesul altora ajung la urechile lor, devin super iritați și geloși. Încep să se simtă nesiguri în legătură cu propria lor muncă. Se compară chiar și cu alte persoane într-o măsură în care începe să devină nesănătos.

Fecioară

Sunt unul dintre acei oameni care sunt extrem de enervați de succesul altora. Vor să fie mereu în vârful scării. Își vor manipula drumul în orice și vor obține cel mai înalt loc. Atât de deștepți și inteligenți sunt. Dar nu pot fi niciodată fericiți pentru succesul cuiva.

Citește și: Cele mai puternice și carismatice semne zodiacale, potrivit astrologiei

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel