Dacă ai următoarea ZODIE, pregătește-te pentru 2022! Ți se schimbă destinul

Data publicării:
Horoscoper,, sursa pixabay/ autor Zigmars Berzins
Descriere foto: Horoscoper,, sursa pixabay/ autor Zigmars Berzins

Care va fi „următorul pas” pentru o zodie în 2022?

„Mai ții minte ce s-a întâmplat la serviciu în perioada 14 mai-28 iulie 2021? Un eveniment, o colaborare, o discuție cu șeful. Astrele au vrut să te pregătească pentru 2022. Jupiter va tranzita casa carierei, va face o conjuncție cu Neptun pe 12 aprilie, și s-ar putea să te trezești având un loc de muncă la care nu te-ai fi gândit.

Tot în 2022 vei începe să vezi altfel și viața de cuplu. Vă veți schimba optica referitoare la oficializarea relației. Mulți veți dori să oficializați relația, însă se vor înmulți cei care nu vor mai dori să urmeze regulile societății.  

Laitmotivul anului 2022 va fi „următorul pas"

Următorul pas în carieră, în relație, în educație. Intrarea lui Jupiter în zona grupurilor și a prietenilor, în perioada 11 mai - 28 octombrie, va aduce noi oameni în viața ta, meniți să te scoată din zona de confort, să îți arate o altă lume. De asemenea, vei avea acces la unele evenimente pe sufletul tău. Dorința de studiu și de a călători se va menține. Dar Saturn vrea să faci lucrurile cu sens. Deci încearcă să nu fii turistul clasic”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

 

Citește pe DC NEWS despre ce zodie este vorbaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel