Cuvântul care sintetizează fiecare semn zodiacal, potrivit unui astrolog

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto> unsplash, autor Mohamed Nohassi
Descriere foto: Sursa foto> unsplash, autor Mohamed Nohassi

Uneori întâlnești oameni și ai impresia că îi cunoști de ani de zile. Alteori, aceștia pot fi prudenți și greu de citit. Oricare ar fi cazul, există o șansă ca energia pe care o recepționezi să nu se refere la faptul că te plac sau că au o zi bună sau proastă - ar putea fi din cauza astrologiei. Fiecare horoscop are propriile trăsături unice de personalitate, iar descoperirea cuvântului de putere al zodiei tale poate fi primul pas pentru a identifica ce vibrație emani. 

Berbec: Inventivitate

Fiind primul semn al zodiacului, nimeni nu știe cum să lase o impresie de durată ca Berbecul. În timp ce altora le este frică de eșec, independența ta neînfricată te face să cauți modalități interesante și neașteptate de a-ți atinge obiectivele. Unii ar putea pune asta pe seama faptului că ești impulsivă, dar ingeniozitatea și abilitatea ta de a gândi cu picioarele pe pământ sunt cele care te duc întotdeauna la succes. Ești un suflet cu adevărat inventiv care știe cum să scoată ce e mai bun din orice situație.

Taur: Neclintit

Taurul este cel stabil și de încredere din zodiac. Întotdeauna se poate avea încredere în tine că vei respecta o promisiune și te vei ține de cuvânt. Vibrațiile tale cu picioarele pe pământ te fac ușor de abordat, în timp ce viziunea ta practică asupra vieții te menține cu picioarele pe pământ. De fapt, sunt puține lucruri pe care cineva le poate spune sau face cu adevărat pentru a te abate de la drum odată ce te-ai hotărât. Unii ar putea spune că ești încăpățânat, dar tu știi că este vorba doar de un simț solid și de o încredere de neclintit.

Gemeni: Isteț

Gemenii sunt fermecătorii fluturi sociali ai zodiacului. Știi cum să citești o încăpere și să percepi vibrațiile într-o clipă, ceea ce îți permite să te integrezi ușor în orice situație și să îți faci noi prieteni. Dar nu ești cunoscută doar pentru iscusința ta socială; ochiul tău ascuțit și ascuțimea ta te fac să avansezi și în carieră, în viața sentimentală și nu numai. Mintea nimănui nu se mișcă la fel de repede ca a ta, motiv pentru care inteligent este singurul cuvânt care te poate rezuma cu adevărat.

Rac: Intuitiv

Racul este adesea numit emoționalul moale al zodiacului, dar tu ești mai mult decât pare. Ai o conexiune profundă cu sentimentele tale, ceea ce îți oferă abilitatea de a-i citi pe ceilalți și de a vedea adevărul din spatele unei situații înaintea altora. De fapt, dintre toate semnele zodiacale, tu ești cel care este cel mai în ton cu al treilea ochi al tău. De aceea, intuitiv este cel mai bun cuvânt de putere pentru tine, Rac.

Leu: Animat

Leii sunt cei mai îndrăzneți și mai scandaloși hoți de scenă ai zodiacului. Ai o personalitate caldă și o extroversiune naturală care îi atrage pe oameni, iar simțul tău al umorului îi lasă cu gura căscată. De asemenea, nu ești niciodată o persoană care se ferește să își dea părul jos și să dea startul la petrecere. Când vine vorba de a trăi viața cu voce tare, nimeni nu o face ca tine, Leu, motiv pentru care animat este singurul cuvânt care te-ar putea descrie perfect.

Fecioară: înțelept

Fecioarele sunt perfecționiștii cu ochi de vultur ai zodiacului. Oamenii îți apreciază opinia și au încredere în capacitatea ta de a vedea lucrurile clar și obiectiv. Nimic nu trece pe lângă tine și ești bine cunoscut pentru capacitatea ta de a gândi pe picioarele tale și de a filtra informațiile cu viteza fulgerului. Nu numai că inteligența ta de carte este de legendă, dar ești și deștept pe stradă. Abilitățile tale de percepție, capacitatea de a-i citi pe ceilalți și șiretenia te fac cel mai isteț dintre toate semnele.

Balanță: Viu

Balanțele sunt pline de curaj și energie și caută mereu să profite la maximum de viață. Sunteți interesați în mod înflăcărat să învățați despre lucruri și oameni noi. Fie că purtați o discuție pasionată cu un grup de prieteni sau vă injectați chiar în mijlocul unei situații necunoscute, entuziasmul vostru este amețitor. De aceea, vivace pare a fi cuvântul perfect pentru a rezuma un semn atât de plin de viață și de vioiciune.

Scorpion: Complex

Scorpionul este unul dintre cele mai misterioase și greu de înțeles semne. În egală măsură distant și profund emoțional, este greu să înțelegi ce se întâmplă sub suprafață cu un Scorpion. Cu toate acestea, odată ce cineva a dovedit că merită, pasiunea și loialitatea ta sunt mai profunde decât ale oricărui alt semn. Pentru un semn zodiacal atât de complicat, cuvântul complex a fost singurul care se potrivea.

Săgetător: Expansivitate

Viața este o mare aventură, iar tu ai misiunea de a experimenta totul. Săgetătorii sunt cunoscuți pentru spiritul lor liber și pentru căile lor de zbor înalt. Nu te mulțumești niciodată să rămâi prea mult timp într-un singur loc și te împingi mereu să fii mai bun, să înveți ceva nou și să explorezi mai mult. De aceea, expansiv se simte ca fiind cel mai bun cuvânt care să se potrivească acestui semn infinit de curios și aventuros.

Capricorn: Tenace

Capricornii sunt cu ușurință unul dintre cele mai neînțelese semne ale zodiacului. Oamenii cred că ești însetat de putere sau obsedat de bani, când, în realitate, ești doar concentrat pe îndeplinirea obiectivelor tale. Nu renunți niciodată și nu încetezi să încerci, ceea ce te duce departe în viață. Atunci când lumea pare îndreptată împotriva ta, te ții tare și rămâi ferm în convingerile tale. Tenace până la capăt, există un motiv pentru care Capricornii găsesc întotdeauna succesul.

Vărsător: Excentric

Ești atras de toate lucrurile ciudate, capricioase sau neregulate pentru că ți se par cele mai interesante dintre toate. De aceea, excentric este cuvântul de putere care îți întruchipează cel mai bine spiritul.

Pești: Expresivitate

Compasiune, artă și poate chiar un pic psihic, Peștii sunt creativitatea profundă a zodiacului. Ești profund afectat de mediul în care trăiești și cauți echilibrul în viața ta. Ai nevoie să îți redai gândurile și sentimentele în lume prin creațiile tale. Găsești întotdeauna o modalitate de a-ți comunica punctul de vedere, motiv pentru care expresivitatea este cuvântul care te rezumă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel