Curiozitate, dar și blocaje pentru Berbec, relații toxice la Rac și Scorpion, Vești importante pentru Săgetător și Capricorn

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Felipe Moura
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Felipe Moura

Astrologul Daniela Simulescu vine cu noi previziuni pentru zodii. Intrarea lui Marte în Gemeni, tranzitul lui Venus în Leu, dar și cel al lui Mercur în semnul Fecioarei pot avea un impact deosebit de important asupra unor semne zodiacale. Detalii mai jos.

Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru zodii. Se pare că Berbecii se vor simți din ce în ce mai atrași de o multitudine de domenii, însă vor întâmpina și anumite blocaje, în special în dragoste. Racii ar face bine să lase în urmă relațiile toxice și să aibă grijă și la cheltuieli. Și Scorpionii întâmpină probleme cu relațiile toxice din care nu mai pot să iasă, învârtindu-se mereu într-un cerc vicios. Săgetătorii s-ar putea confrunta cu despărțiri, în timp ce Capricornii trebuie să aibă grijă la întreaga zonă profesională. 

Berbec/ Ascendent în Berbec 

Marte este guvernatorul tău, îți aduce o mare nevoie de a schimba ceva când trece în Gemeni. Energia Gemenilor care va apărea în a doua jumătate a lunii îți va aduce schimbare, explorare, curiozitate și o energie diferită. Este o perioadă nemaipomenită pentru reconversie profesională, însă până atunci vei simți nevoia de a testa diverse idei. Cu Marte în Gemeni de pe 20 august poate vei dori mai multe locuri de muncă, mai mulți parteneri în același timp. Ideea este de a testa, de a vedea exact ce anume ți se potrivește cel mai bine și până la urmă, poate că acesta este momentul pentru a-ți da seama ce îți dorești cu adevărat. Cu Mercur și Soarele în Fecioară s-ar putea să simți nevoia de a munci pe bune, să găsești energia și resurseșe de a pune ideile în practică. În schimb, cu Venus în Leu, s-ar putea să îți dai seama că alergi după năluci. Deși aparent dragostea ți se va părea minunată, în august îți vei dori mai mult exact de acolo de unde nu se poate. Așadar, din punct de vedere relațional, lucrurile nu vor sta prea bine, vor apărea neplăceri sau blocaje, mai ales prin prisma aspectului pe care îl face Venus în Leu cu Nodurile lunare.

Rac/ Ascendent în Rac

Marte intră în casa a 12-a, și cel puțin până la anul când va intra în semnul vostru, s-ar putea să fie nevoie să faceți curățenie și nu doar la propriu, ci și la figurat. Să aruncați ce este prăfuit, dar să și lăsați în urmă obiceiuri toxice și oameni sau locuri de muncă ce vă fac rău. Dacă le dați drumul celor toxici și îi lăsați să plece, faceți loc oamenilor noi să intre, iar asta va fi benefic. S-ar putea să aveți schimbări profesionale care pe moment pot părea crize, dar sunt șanse să vină cu ceva bun când se deslușesc lucrurile. Cu Marte în tranzit în casa a 12-a vi se pare că e ca și cum universul e împotriva voastră, mai ales după 20 august. Însă, nu fiecare furtună di suflet anunță că trebuie să și răsară soarele, toate au rostul lor. Este obligatoriu pentru cei care aveți probleme de sănătate, să nu le lăsați așa și să mergeți la medic, să aveți grijă de voi. Venus în Leu și vă ajută cumva din punct de vedere financiar, așa că deși sunt multe cheltuieli, nu rămâneți doar cu pierderi pe partea aceasta. Chiar dacă va fi și anxietate, veți primi sprijin, însă pentru asta va trebui să îl și cereți. Dacă cereți, vi se va oferi.

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel