Curățarea tastaturii este ușoară cu acest truc ingenios. Trebuie să-l încerci

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Youtube/ eHow
Descriere foto: Sursa foto: captură Youtube/ eHow

Mulți dintre noi o vor recunoaște: la sfârșitul zilei există mai multe firimituri de pâine între tastele tastaturii decât în farfurie. A mânca în spatele calculatorului și, prin urmare, deasupra tastaturii este uneori atât de tentant. Dar cum rămâne cu acele firimituri? Cu acest truc puteți elimina murdăria dintre taste foarte simplu și eficient!

 

Curățarea tastaturii

Nu numai că este foarte neigienic ca întreaga tastatură să fie acoperită de firimituri și alte resturi alimentare, dar nu este nici foarte bun pentru tastatură. La urma urmei, cu cât este mai multă murdărie în ea, cu atât mai mult tastele computerului dvs. vor înceta să mai funcționeze în timp. La un moment dat, tastatura dvs. devine inutilizabilă. Dar cum se curăță o tastatură? O cârpă umedă nu este înțeleaptă (la urma urmei, lucrezi cu electronice) și menținerea ei cu capul în jos nu este suficientă pentru murdăria încăpățânată. Din fericire, avem un pont.

De ce aveți nevoie?

Nu aveți nevoie de atât de mult pentru a vă curăța tastatura. Fără gadgeturi complicate de curățare, doar un simplu carnețel de notițe cu adeziv.

Iată cum funcționează:

În primul rând, încercați să îndepărtați murdăria de pe tastatură întorcând-o cu capul în jos și scuturând-o bine. Nu faceți acest lucru deasupra biroului dumneavoastră dacă tocmai l-ați curățat, ci deasupra unui coș de gunoi. Apoi, luați o foiță din carnețelul de notițe și lăsați-l să alunece între taste cu marginea adezivă în jos. Repetați acest lucru de mai multe ori până cânda adunat toată murdăria. Mai există resturi lipicioase? Atunci încercați să le îndepărtați cu un tampon de bumbac, potrivit tips-and-tricks.co

Vezi demonstrația în Video-ul de mai jos

 

Iată cum îndepărtezi urmele de arsură de fier de călcat de pe haine

Cu aceste soluții pentru urmele de arsură de la fierul de călcat, nu va trebui să arunci cămașa ta preferată.

Eficientă

Cea mai eficientă metodă este, cu siguranță, să menții marca umedă cu puțin amoniac și peroxid de hidrogen. Picură câteva picături din fiecare pe pată cu ajutorul unui picurător. Lasă să stea și să se absoarbă timp de câteva minute până la o oră. Perioada de timp depinde de gravitatea urmei de arsură. Nu lăsați pata să se usuce. Asigurați-vă că pata rămâne umedă cu aceste două produse și apoi clătiți țesătura cu apă înainte de a pune articolul de îmbrăcăminte în mașina de spălat cu puțin detergent de haine pentru albire.

Rapid

Dacă plănuiești să porți cămașa în cauză în aceeași zi, vei avea nevoie de o soluție diferită și avem una pentru tine. În acest mod nu va trebui să treci cămașa prin mașina de spălat, ceea ce îți va economisi mult timp. Iată ce trebuie să faci: freacă pe pată cu puțin oțet și apoi șterge-o cu o cârpă curată.

 

Ți s-au micșorat hainele la spălare? Repară acest lucru cu un produs pentru păr

Nu trebuie să aruncați hainele care se micșorează la spălare.  Aveți nevoie doar de câteva lucruri pentru a evita acest lucru. Aveți nevoie de un prosop, un suport de uscare, balsamul de păr și un cuier de haine. Ai toate aceste lucruri pregătite? Urmează aceste instrucțiuni:

Umpleți-vă chiuveta cu apă rece și adăugați un strop generos de balsam de păr. Puneți articolul de îmbrăcăminte micșorat în apă și lăsați-l acolo timp de 10-15 minute, astfel încât balsamul să se poată absorbi corespunzător. Scurgeți apa din chiuvetă. Stoarceți articolul de îmbrăcăminte și asigurați-vă că reușiți să scoateți cât mai multă apă din el (nu-l clătiți!). Așezați articolul de îmbrăcăminte deasupra unui prosop. Asigurați-vă că ambele sunt așezate la orizontală. În acest fel, prosopul poate absorbi toată apa rămasă.
Agățați articolul de îmbrăcăminte pe un suport de uscare și așteptați până când se usucă. Asta este!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel