Cuplurile de zodii care se ceartă mereu. Mihai Voropchievici, avertisment: „Fiecare cu conceptul lui. Nu se completează niciodată”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cele trei cupluri de zodii care se află adesea în conflict cu partenerul.

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cuplurile din zodiac care se ceartă mai mereu, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunde, de pe Antena 3. Este vorba despre niște semne zodiacale impulsive, care au propriile păreri și concepții asupra unor lucruri și care nu-și doresc să cedeze în favoarea partenerului de viață. Aceste convingeri vor duce, în final, la izbucnirea unui conflict uriaș, iar relația formată dintre un Berbec și un Capricorn este prima pusă sub aceste avertismente. 

Berbec și Capricorn

"Nerăbdarea și impulsivitatea Berbecului nu se completează niciodată cu grija exagerată și cu personalitatea totuși sensibilă a Capricornului care tinde spre armonie, spre liniște. Sunt exact ca picătura de ulei cu apa. La început se vor amesteca puțin, dar ușor, ușor încep să se separe. Fiecare cu conceptul lui. Capricornul abordează problemele într-un mod rezervat, iar Berbecul trece direct la obiect. Vrea să facă totul acum și gata. Asta duce la sufocarea în relație a Capricornului așa că interacțiunea lor va duce la multe certuri în cuplu.", a declarat Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii.

Te-ar putea interesa și: Horoscopul banilor - noiembrie 2023. Zodiile care vor da lovitura: „Este o lună foarte intensă”

Taurul și Vărsătorul formează al doilea cuplu

Al doilea cuplu predispus certurilor este cel format dintr-un Taur și un Vărsător. Cele două semne sunt total opuse, spune numerologul, lucru care le aduce adesea în fața unui conflict greu de gestionat. În timp ce unul dintre ele, Taurul, preferă să fie ceva mai reținut și să nu-și expună problemele în fața oamenilor, Vărsătorul nu ține cont de nimic și își spune mereu opiniile, fără transparență, indiferent de circumstanțe.

"Taurul este tradiționalist, mai ales la întâlniri. Vorbește des despre bani, cum vrea să trăiască alături de partenerul de viață și face planuri de viitor, în schimb Vărsătorului nu îi place să se supună regulilor societății. El e atipic, el e cel care se rupe de turmă. Preferă să ia lucrurile așa cum vin, fără să le analizeze prea mult. Vărsătorul își exprimă nemulțumirile prin conflict, ceea ce îl supără pe taur pentru că el vrea să atenueze, să nu știe toată lumea. Dacă ar exista mai multă comunicare deschisă și caldă ar fi minunat.", a continuat numerologul.

Citește și: Zodiile care nu se suportă între ele. Mihai Voropchevici: „Racii şi Berbecii nu pot fi nici măcar prieteni”

Ultimul cuplu predispus certurilor

Nu în ultimul rând, pe lista numerologului se mai află și cuplul format dintr-o persoană aflată în zodia Pești și una din zodia Gemeni.

"Peștii luptă să-și înțeleagă partenerul, dar nereușind, cedează. Gemenii pot fi incoerenți, neliniștiți și contraintuitivi în exprimarea trăirilor, iar asta va duce la conflictele interioare ale Peștilor, fanii conversațiilor profunde, al tuturor metodelor de comunicare. Și Gemenii comunică foarte bine, dar Peștii sunt cei care nu înțeleg cursul firesc al lucrurilor, sunt mai utopici, un pic.", a spus Mihai Voropchevici.

Citește și: Mariana Cojocaru, previziuni astrale pentru următoarea perioadă. Zodiile care primesc mai multe atenționăriGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience