Cuplurile care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare. Viața bate filmul

Mila Kunis instagram
Descriere foto: Mila Kunis instagram

Uneori, poveștile trăite de personajele din film s-au mutat și în afara ecranului. În timp ce unii actori s-au îndrăgostit la prima vedere, alții au avut nevoie de timp și distanță să își dea seama de chimia dintre ei.

Iată câteva exemple de cupluri celebre care și-au început povestea de dragoste chiar prin intermediul unei pelicule în care au jucat.

 

Brad Pitt și Angelina Jolie  -  Povestea de iubire dintre cei doi a început pe platourile de filmare ale producției "Mr.& Mrs. Smith". Deși păreau de nedespărțit și au împreună 6 copii, relația lor s-a terminat marcând sfârștul unei ere.

Tom Cruise și Nicole Kidman - Cei doi s-au întâlnit la o audiție pentru un rol, acolo unde au fost vrajiți unul de celălalt. La scurt timp, cei doi s-au căsătorit, însă relația nu a rezistat și au mers pe drumuri separate.

Mila Kunis și Ashton Kutcher -  Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru " That' 70s Show" , în 1998, însă, pe atunci erau doar prieteni. El a avut o relație cu actrița Demi Moore, însă, cu timpul flacăra iubirii s-a aprins, culmea, chiar pentru cea care nu ar fi crezut vreodată că îi poate fi alături, Ashton Kutcher. În prezent, cei doi formează o familie și sunt mai fericiți ca niciodată.

Jhonny Deep și Winona Ryder - O altă poveste de dragoste de la Hollywood este cea dintre Jhonny Deep și Winona Ryder. Privirile celor doi s-au intersectat la premiera peliculei ' Great Balls of Fire! ' După cinci luni de relație, Jhonny Deep a cerut-o în căsătorie, însă s-au desparțit neașteptat de repede, iar sursele apropiate au dat vina pe diferența de vârstă dintre cei doi.

 

 

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 05 oct, 19:42 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play