Cuplurile care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare. Viața bate filmul

Data publicării:
Mila Kunis instagram
Descriere foto: Mila Kunis instagram

Uneori, poveștile trăite de personajele din film s-au mutat și în afara ecranului. În timp ce unii actori s-au îndrăgostit la prima vedere, alții au avut nevoie de timp și distanță să își dea seama de chimia dintre ei.

Iată câteva exemple de cupluri celebre care și-au început povestea de dragoste chiar prin intermediul unei pelicule în care au jucat.

 

Brad Pitt și Angelina Jolie  -  Povestea de iubire dintre cei doi a început pe platourile de filmare ale producției "Mr.& Mrs. Smith". Deși păreau de nedespărțit și au împreună 6 copii, relația lor s-a terminat marcând sfârștul unei ere.

Tom Cruise și Nicole Kidman - Cei doi s-au întâlnit la o audiție pentru un rol, acolo unde au fost vrajiți unul de celălalt. La scurt timp, cei doi s-au căsătorit, însă relația nu a rezistat și au mers pe drumuri separate.

Mila Kunis și Ashton Kutcher -  Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru " That' 70s Show" , în 1998, însă, pe atunci erau doar prieteni. El a avut o relație cu actrița Demi Moore, însă, cu timpul flacăra iubirii s-a aprins, culmea, chiar pentru cea care nu ar fi crezut vreodată că îi poate fi alături, Ashton Kutcher. În prezent, cei doi formează o familie și sunt mai fericiți ca niciodată.

Jhonny Deep și Winona Ryder - O altă poveste de dragoste de la Hollywood este cea dintre Jhonny Deep și Winona Ryder. Privirile celor doi s-au intersectat la premiera peliculei ' Great Balls of Fire! ' După cinci luni de relație, Jhonny Deep a cerut-o în căsătorie, însă s-au desparțit neașteptat de repede, iar sursele apropiate au dat vina pe diferența de vârstă dintre cei doi.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel