Cupidon, vești bune pentru Rac, Scorpion, Pești, mari tensiuni pentru Berbec, Leu, Săgetător în 2022

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Indiferent că vorbim despre horoscopul zilnic, cel lunar sau anual, oamenii vor să știe cum le merge în dragoste.

Mulți sunt curioși de predicțiile pentru 2022. „Anul viitor va scoate la iveală multe relații toxice”, susține astrologul Daniela Simulescu. Tranzitul lui Jupiter în Pești și conjuncția lui cu Neptun de pe 12 aprilie vor fi „vinovate” de multe revelații, „de cele mai multe ori dureroase”, conform astrologului. „Dacă în momentul acesta, în care citești articolul, simți că este ceva ce nu funcționează în relația ta, stai liniștit: vei afla sigur în 2022. Și ne vom mai da seama de ceva în următorul an: de faptul că oamenilor le place să sufere din dragoste. Să rămână lângă o persoană toxică din mai multe motive: frica de singurătate, obișnuință, senzația că nu merită mai mult. Cert este că, în asemenea cazuri, ambii parteneri vor avea de suferit”, a spus Daniela Simulescu.

Relațiile vechi vor fi destul de testate, a continuat astrologul, iar spre finalul anului vom afla de multe aventuri pasagere. „Și de ce? Pentru că nu va exista onestitate în relații. Nu se vor discuta subiectele dureroase, cum ar fi suspiciunile de infidelitate. Tendința principală va fi de a ne minți singuri sau de a ascunde sub preș totul.”

 

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel