Cumnatul Danei Roba, declarații halucinante despre bătaia încasată de vedetă: „A zis că Dana l-a înjurat și că a aruncat cu o jucărie de lemn, că l-a lovit în cap și că are zgârieturi”

Sursa foto: Dana Roba, captură TV/ România TV
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, captură TV/ România TV

Cumnatul Danei Roba a făcut câteva declarații neașteptate despre bătaia cruntă încasată de vedetă. 

Noi informații ies la iveală în cazul bătăii crunte pe care Dana Roba a încasat-o de la soțul ei. Fratele agresorului a făcut o serie de declarații halucinante depre momentul violent dintre cei doi doți. 

Cumnatul Danei Roba, declarații halucinante despre bătaia încasată de vedetă

Marius Balaciu a sărit în apărarea fratelui său, Daniel Balaciu, susținând că Dana Roba l-ar fi instigat la violență. Bărbatul a povestit că vedeta l-ar ji jignit pe soțul ei, ulteriro lovindu-l cu o jucărie. De aici, Daniel Balaci și-ai fi pierdut mințile și a început să o lovească, cu bestialitate. 

„Ei știu ce a fost între ei. Eram acasă cu soția mea înainte să se întâmple acest lucru. Cu o lună înainte ne-am rugat împreună, iar după fratele meu s-a pus în genunchi și a zis: Dana, îmi pare rău ce s-a întâmplat între noi, iartă-mă.'

Ea a zis că nu-l iartă că a luat decizia după știu că au mers foarte mult la biserică și socializau. Sțiu că fratele meu a fost dintotdeauna un băiat și dormea cu Biblia pe piept. Așa îl cunosc pe Daniel, el a fost un băiat care a lucrat la Jandarmeria Română și care a fost campion național la șah. Un băiat care și-a crescut copiii și știe toată Timișoara.

Daniel tot timpul a avut bani. A avut echipă de fotbal. A fost 4 ani în prenatal. Fratele meu ți-a adus 50 de trandafiri. A zis că l-a atacat Dana de dimineață și că l-a certat. Așa a zis fratele meu că prima dată la înjurat verbal.

El nu era într-o stare bună în acea dimineață și a zis că Dana l-a înjurat și că a aruncat cu o jucărie de lemn și l-a lovit în cap și că are zgârieturi. A zis că l-a mai lovit cu un picior și că nu a mai judecat. Am fost le el. El spune că a fost provocat și că a cedat. El nu voia să o omoare că dacă voia o omora. El a zis că i-a dat încet', a declarat Marius, fratele lui Daniel Balaciu, relatează VIVA!

Dana Roba le-a luat cu greu pe fiicele sale de la bunicii paterni

Dana Roba a mărturisit că părinții soțului ei nu voiau să-i dea fetițele, pe motivul că nu este în stare să aibă grijă de ele. 

„Știți ce mi-a zis soacră-mea: Du-te, mă, că tu nu ești în stare să ai grijă de doi copii'. I-am zis că și dacă eram în scaun cu rotile nu le mai luam. Și că sunt fetele ei: I-am zis că e cel de la pușcărie', a declarat Dana Roba, în exclusivitate la Antena Stars.

Dana Roba ajunsese să doarmă încuiată de frica soțului

„Eu deja de 6 luni mă închideam cu cheia, tatăl meu mereu îmi zicea că ăsta o să intre și o să mă omoare. Duminica respectivă, am venit acasă, am fost după biserică la un restaurant cu psihologa bisericii și îi ziceam că sunt fericită că peste două zile am divorțul și îmi zicea că să-l iert.  Când am ajuns acasă nu mai aveam cheie. M-am rugat pe genunchi și am adormit, la 5-6 dimineața, am apucat să zăresc că se lumina ziua cu noaptea. M-am trezit cu câteva ciocane în cap și el mă înjura foarte tare: „Îți promit că te omor, decât să te știu divorțată, mai bine te omor”.(...) Un ciocan de construcții, cu o parte scoți cuie, iar cu cealaltă parte le bați. M-a lovit de 8 ori, m-a ridicat, mă dădea cu capul de pereți. Fetele erau în camera lor, la un metru distanță, s-au trezit și au început să plângă. Am intrat într-o stare de inconștiență și ele strigau: „Vreau la mama, vrem s-o vedem”.

Mă ridica și mă dădea cu capul de perete. El era treaz, nu se drogase, nu știu. El s-a ținut de promisiune, el asta și-a dorit. M-a luat din somn ca să nu ripostez, că dacă eram trează, aș fi țipat. 

Aveam conflict violent verbal de 6 luni în fiecare zi. Eu când veneam de la lucru îmi spunea: „Poți să umbli cu oricine, dar nu vreau să divorțezi”. Eu mi-am dat seama că după 5 ani de zile și-a arătat adevăratul chip de monstru, de demon, până atunci a pozat în bărbatul perfect”, a mai povestit vedeta , în cadrul emisiunii „Acces Direct”

Citește și: Dana Roba, filmul tragediei. Unde erau fetițele în timp ce soțul ei o bătea: „Vreau la mama, ce i-ai făcut mamei?”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 04 iul 2023, 16:56 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience