Cum vor petrece Silvia Chifiriuc și Petre Roman sărbătorile de iarnă, după 12 ani de căsătorie: "Ne mai ciondănim din privinţa asta"

Data publicării:
Silvia Chifiriuc și Petre Roman, sursa instagram
Descriere foto: Silvia Chifiriuc și Petre Roman, sursa instagram

Silvia Chifiriuc și Petre Roman se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă. Soția  fostului premier a dezvăluit cum se va desfășura totul.

Silvia Chifiriuc și Petre Roman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în ciuda diferenței de 26 de ani dintre ei. Cei doi s-au căsătorit în 2009, după ce Petre Roman a divorțat de Mioara Roman, femeia alături de care a trăit aproape 30 de ani. În urmă cu ceva timp, Petre Roman a mărturisit că singurele neînțelegeri dintre ei sunt atunci când vine vorba de educația fiului lor. 

 

„Nu suntem la fel. Ne mai ciondănim din privinţa asta pentru că ne dorim ca lucrurile să iasă foarte, foarte bine. Mami îl răsfaţă într-un hal fără de hal, îl răzgâie, iar eu trebuie să fiu ăla mai rău', a mărturisit fostul premier, Petre Roman. Silvia nu e deranjată de acest aspect şi declară: „Oricum, este mai bine aşa, pentru că există un echilibru. el ştie că la tati nu se poate chiar orice”.

 

În ceea ce privește sărbătorile de iarnă, Silvia Chifiriuc a declarat că vor petrece timpul împreună, dar fără prea multe pregătiri și asta pentru că Petre Roman este foarte ocupat.

„Sărbătorile le vom petrece în familie! Mă voi ocupa eu mai mult de pregătiri pentru că soțul meu este ocupat, însă vom avea parte de timp de calitate', a dezvăluit Silvia Chifiriuc pentru cancan.ro.

 

„Când l-am cunoscut pe Petre el nu avea o activitate prea intensă în politică. Era mult mai liber, mergea mult pe munte, mi-a insuflat şi mie această dragoste pentru munte. Eram la facultate când l-am cunoscut.

A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă.

Chiuleam de la cursurile de operă ca să prind trenul, că aveam un tren la 4 fără un sfert, şi îl prindeam şi mergeam la munte. Ţin foarte mult la acest echilibru, la armonie, să fie între noi pace', a spus Silvia Chifiriuc într-o emisiune TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel