Cum va petrece Carmen Harra sărbătorile de iarnă. Celebra clarvăzătoare nu renunță la tradiții: “Sărbătorile în America nu au frumusețea și ineditul celor din România “

Data publicării:
Carmen Harra, captura foto Pro TV
Descriere foto: Carmen Harra, captura foto Pro TV

Carmen Harra a dezvăluit cum își va petrece sărbătorile de iarnă. Deși duce o viață de lux în America, acolo unde s-a stabilit din anul 1983, celebra clarvăzătoare nu renunță la tradiții.

Crmen Harra este una dintre cele mai apreciate clarvăzătoare. În urmă cu mulți ani, vedeta s-a stabilit în America, acolo unde duce o viață la care alții doar visează. Deși a părăsit plaiurile mioritice din anul 1983, Carmen Harra nu a uitat de unde a plecat și respectă în continuare sărbătorile românești, inclusiv tradițiile și obiceiurile care țin de acestea. 

Într-un interviu recent, celebra clarvăzătorare a declarat că sărbătorile petrecute peste Ocean nu au același farmec. Totodată, aceasta a mărturisit că va împodobi bradul, va cânta colinde, însă din punct de vedere culinar, lucrurile vor sta puțin diferit, și asta pentru că este vegetariană.

“Sărbătorile în America nu au frumusețea și ineditul celor din România, sunt foarte comercializate. Tradițiile, așa cum le știu eu, cum erau la bunicii mei la țară, sunt inegalabile. Și acum tânjesc după acele momente și păstrez și acum autenticul acelor momente, cânt colinde, împodobesc bradul de Crăciun.

Acum sunt vegetariană, așa că nu mă mai împac cu cârnații și caltaboșul. Totuși, atmosfera Crăciunului la noi este pur românească și rămâne în suflet pentru totdeauna. Ce s-a întipărit în minte, în copilărie, nu dispare niciodată în viața adultă.

Cu trecerea anilor, bucuria amintirilor este mult mai intensă și mult mai impresionantă. Pentru că eu sunt vegetariană, pentru masa de Crăciun o să pregătesc sarmale vegetale”, a declarat Carmen Harra pentru cancan.ro

 

Carmen Harra, previziuni cutremurătoare pentru anul 2022

Carmen Harra  a mărturisit că vom avea parte de un viitor sumbru. Se pare că situația economică va rămâne în continuare la pământ

”Economic, până în 2025 - 2029, problemele se exacerbează, deci se ajunge la o cădere monetară globală, care va duce la înlocuirea monedelor, înlocuirea banilor de hârtie, mergem spre o monedă electronică, încercând să se salveze o situație prin altceva.

Conducătorii lumii își dau seama că problema economică este pe undeva scăpată de sub control. Dar până în 2029, în mod ciclic, dacă ne întoarcem până în 1929, când a fost colapsul mondial, cu 100 de ani în urmă, lucrurile se repetă ciclic, se repetă karmic. Asistăm la o situație similară, dar de alte proporții, din punctul meu de vedere, mult mai dramatică de data asta și mult mai gravă. , a spus Carmen Harra la Antena 3. 

 

Celebra clarvăzătoare a mărturisit că este un an bun pentru investiții, deoarece, pe viitor, toate lucrurile se vor scumpi și mai mult. Cât despre coronavirus, Carmen Harra a precizat că vom scapa de boală, iar omenirea va găsi antidotul acestui virus care nu este nicidecum o răceală.

Conform spuselor celebrei clarvăzătoare, perioada nefastă mai durează 12 ani, după care urmează epoca de aur, însă tot ceea ce avem noi de făcut este să avem răbdare.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel