Cum va fi Mihaela Rădulescu în postura de „soacră”: „Nu-mi doresc decât să-i fie lui bine. În rest, mă abțin”

Data publicării:
Mihaela Rădulescu și fiul ei, sursa instagram
Descriere foto: Mihaela Rădulescu și fiul ei, sursa instagram

Mihaela Rădulescu a vorbit deschis despre iubitele fiului ei în vârstă de doar 17 ani.

Mihaela Rădulescu este o mămică mândră și foarte deschisă. Aceasta nu se sfiește să aibă discuții libere cu fiul ei, Ayan, despre iubitele lui. Tânărul i-a prezentat mamei sale prima iubită la vârsta de doar 15 ani. Mihaela Rădulescu a dezvăluit că fiul lui este acum într-o continuă cunoaștere, iar partenerele lui se schimbă mai des. 


„Între timp, au apărut alte partenere. E vârsta la care partenerele se schimbă mai des, sunt căutări ca și la facultate. Eu mă bucur că e așa, pentru că are nevoie de experiențe, de setările lui”, a declarat Mihaela pentru protv.ro.


Mihaela Rădulescu spune că este o leoaică atunci când vine vorba de fiul ei, iar singurul lucru important pentru ea este ca el să fie bine. Cea care îi va fi alături lui Ayan trebuie să îl facă fericit pe fiul prezentatoarei TV și să fie educată.


„Nu-mi doresc decât să-i fie lui bine. În rest, mă abțin. (zâmbește) Ca orice mamă de băiat… și Leoaică, nu-i vreau decât binele puiului meu. Și dacă „binele ăsta e și bine educat, și corect ambalat, cu atât mai… liniștită voi fi”, a spus vedeta pentru VIVA!


Ayan a fost admis la două universități din America 


Chiar dacă este încântată de reușita lui Ayan, Mihaela Rădulescu a mărturisit că plecarea acestuia de acasă a întristat-o profund. Ayan Schwartzenberg locuiește acum într-un campus universitar din New Jersey.


”El e într-un moment de reuşită. E pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea. Când te duci acasă şi casa e goală, iar lucrurile lui sunt încă acolo…Eu am făcut exces în a păstra lucrurile copilului meu. Mi-e greu să mă desprind. La mine e o întârziere în a mă desprinde de vârstele lui, am rămas cu un delay… Inclusiv acum mi-e greu să ştiu că iar pleacă din vacanţă în America şi iar rămâne casa goală”, a spus Mihaela Rădulescu, potrivit redactia.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel