Cum va fi anul 2022 pentru tine, conform numerologiei

Data publicării:
Numerologie, sursa pixabay/ autor tigerlily713
Descriere foto: Numerologie, sursa pixabay/ autor tigerlily713

Cu 2022 la mai puțin de 2 săptămâni distanță, toate speranțele noastre sunt în creștere. Va fi mai bine? Se va îmbunătăți viața noastră personală și profesională? Un numerolog a făcut câteva previziuni pentru anul viitor pentru astrele voastre. Le poți verifica în funcție de ziua ta de naștere.

Zilele 1, 10, 19, 28

Nu vă sfiiți să cereți ajutor de la alții și nu lăsați ego-ul și atitudinea să vă afecteze. Anul acesta se va dovedi a fi bun pentru comerțul legat de textile și modă. Fiți cu ochii în patru pentru investiții. Este posibil să vă confruntați cu probleme legate de tensiune arterială ridicată și probleme oculare.

 

Zilele 2, 11, 20, 29

 

Ascultarea celorlalți vă poate fi benefică. Aveți mai multă încredere în voi înșivă. Lucrați din greu și nu vă îndoiți de voi înșivă și de ceilalți. Dormiți corespunzător și asigurați-vă că mâncați sănătos. Un pas mare ar fi să faceți mai mult sport pentru a vă îmbunătăți sănătatea și imunitatea.

 

Zilele 3, 12, 21, 30

Puneți toată atenția în muncă. S-ar putea să primiți un nou membru în familie. Evitați să vă lăsați ego-ul să ia decizii în locul dvs. Eforturile dvs. vă vor aduce rezultate fructuoase pe plan educațional și de consiliere. Consumați zilnic fructe uscate și aveți o grijă deosebită de gât.

 

Ziua 4, 13, 22, 31

 

Evitați să beți alcool și să mâncați alimente non-vegetariene. Continuați să vă verificați regulat tensiunea arterială. Anul acesta se va dovedi a fi bun din punct de vedere financiar. Mâncați mai multe legume verzi pentru a vă echilibra sănătatea și dieta. Sprijiniți-i pe cei mai tineri și pe cei mai puțin experimentați decât dumneavoastră. Zilele de miercuri și vineri vor fi potrivite pentru a intra în acorduri.

 

Ziua 5, 14, 23

 

Nu este recomandat să vă angajați în noi parteneriate. 2022 este un an bun pentru relațiile dvs. Consumați mai multe legume verzi în zilele de miercuri. Donați alimente celor mai puțin norocoși.

 

Ziua 6, 15, 24

 

Anul acesta va fi norocos pentru viața ta profesională. Fiți prudent cu privire la modul în care vă cheltuiți câștigurile. Nu cheltuiți mai mult decât puteți câștiga. Viața sentimentală vă poate aduce o bucurie profundă și poate avea un ritm bun. Fiți loial partenerului și nu vă revărsați cu emoțiile. Evitați excesul de zahăr și alimentele nesănătoase.

 

Ziua 7,16,25

Este posibil să primiți noi oportunități de a intra în contact cu oamenii. Pentru cei care au o carieră bazată pe cercetare, progresul este pe drumul tău. Este posibil să observați o creștere generală semnificativă după luna mai. Fiți atenți la problemele gastrice. Consumul de sucuri proaspete vă poate fi de mare ajutor.

 

Ziua 8, 17, 26

Este posibil ca lucrurile să nu meargă așa cum doriți, dar aveți răbdare. Nu fiți mulțumit și evitați să vă certați cu ceilalți. Aveți grijă în mod necesar de stomac și de dinți. Este un moment bun pentru căsătorie și pentru extinderea familiei. Veți putea să vă adunați bine economiile. Va fi un an plin de satisfacții pentru construcții și lucrări de arhitectură.

 

Zilele 9, 18 și 27

Ar trebui să încercați să acordați mai mult timp partenerului dumneavoastră. Se poate observa un nou val de noroc în afacerile și comerțul străin. Un an excelent pentru sportivi. Evitați furia și încercați să fiți mai răbdător. Este un moment bun pentru investiții și s-ar putea să culegeți rezultate favorabile de pe urma lor.

Sper ca noul an să aducă o nouă speranță, creștere mentală și sănătate pentru toți. Fie ca voi să mergeți înainte cu seninătate, convingere și putere spre prosperitate.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel