Cum va fi anul 2022 pentru cei care nu sunt căsătoriți, în funcție de zodie. O nouă relație ar putea să le bată la ușă

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

În fiecare an, întâmpinăm Anul Nou cu mult entuziasm, deși nu știm ce ne rezervă viitorul. Dar știm cu siguranță că semnul nostru zodiacal ar juca, fără îndoială, un rol crucial în determinarea cursului drumului nostru în viață. Prin urmare, află cum va fi anul care urmează pentru cei care nu sunt căsătoriți sau sunt singuri.

Berbec

Deși este bine să fii pasional în tot ceea ce faci, prea multă pasiune poate fi uneori dăunătoare pentru o relație. Aceasta este cea mai grea bătălie pe care Berbecii o duc atunci când vine vorba de a fi în orice relație. Dar, în 2022, s-ar putea ca ei să fie diferiți pentru o schimbare și asta ar avea ca rezultat faptul că dragostea își va face loc în viața lor.

 

Taur

Dacă doriți să ajungeți la o destinație, nu puteți aștepta ca toate semnalele să se facă verzi. Căutarea unei relații stabile este bună, dar acest lucru poate fi realizat doar după ce există un început de relație. Trebuie să înceteze să se teamă de inima frântă și să încerce o nouă relație.

 

Gemeni

Celibatarii sunt pe cale să întâlnească pe cineva foarte interesant în viața lor până la jumătatea anului 2022. Ei trebuie să se folosească de abilitățile lor de comunicare articulată și inteligentă pentru a sparge gheața.

 

Rac

Celibatarii care provin din această zodie pot ajunge să se împrietenească cu cineva special, dar lipsa de suport emoțional între cei doi nu ar lăsa relația să înflorească. Ei trebuie să fie foarte înțelegători și să își dedice timpul corespunzător.

 

Leu

2022 nu este un an plin de romantism pentru cei mai mulți dintre nativii Leu. Cei din Leu care își vor găsi cumva dragostea vor avea de înfruntat o mulțime de drame. Dacă nu tânjesc cu orice preț după o relație, ar fi de preferat ca aceste persoane să rămână singure deocamdată.

 

Fecioară

Întâlnirea persoanei speciale ar fi ușoară pentru majoritatea Fecioarelor, dar trebuie să se pregătească pentru problemele care vor urma. Această abordare dezinvoltă față de viață nu ar fi foarte apreciată de partenerul lor.

 

Balanță

Nativii Balanță ar trebui să depună multe eforturi pentru a-și găsi partenerul perfect. Ei trebuie să găsească pe cineva cu care să se potrivească, din punct de vedere al compatibilității emoționale, al abordării orientate spre obiective și al foii de parcurs în carieră.

 

Scorpion

Unele dintre persoanele care fac parte din această zodie ar putea fi singure deocamdată, dar este puțin probabil să rămână la fel în viitorul apropiat. În curând ar urma să se afle într-o relație plină de pasiune și romantism.

 

Segetător

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru faptul că au o abordare de tip pasăre liberă în viață, mai ales atunci când nu fac parte din nicio relație. În 2022, o nouă relație ar putea să le bată la ușă, dar totul va depinde de faptul dacă se află la locul potrivit la momentul potrivit.

 

Capricorn

Există șanse ca nativii Capricorn care încheie acest an fiind singuri să continue să fie așa și la sfârșitul anului viitor. Munca și afacerile vor continua să domine mintea persoanelor care se trag din acest semn zodiacal.

 

Vărsător

2022 ar putea fi ultimul an de burlăcie pentru multe dintre persoanele care aparțin acestui semn zodiacal. Aceștia trebuie să profite la maximum de această perioadă și nu ar trebui să se abțină să își asume niciun risc în carieră.

 

Pești

Nativii din Pești vor fi preocupați pe tot parcursul anului de carieră și de problemele de sănătate ale unuia sau altui membru al familiei. Cineva special ar putea, totuși, să intre în curând în viața lor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel