Cum va fi afectat fiecare semn zodiacal de echinocțiul de primăvară din 2022, începând cu 19 martie

Data publicării:
Sursa foo: unsplash, autor Katsiaryna Endruszkiewicz
Descriere foto: Sursa foo: unsplash, autor Katsiaryna Endruszkiewicz

Horoscopul tău pentru sezonul Berbecului și echinocțiul de primăvară este aici, cu previziuni astrologice pentru toate semnele zodiacale începând cu 19 martie 2022. 

Berbec

Pe 21 martie, vei spune ceva care le va dovedi celor din jur că ești, într-adevăr, persoana pe care se pot baza. De fapt, dacă vă adresați mai multor persoane, veți avea un fan club la sfârșitul prezentării.Ești super puternic în timpul acestui tranzit și ar trebui să profiți de puterea ta de carismă. Vei fi ascultat, vorbele tale contează și, deoarece Soarele se află acum în Berbec, vei fi luat în serios.

Taur

Tu ești cel care va aduce revoluția, ca să spunem așa. Acest lucru se referă la reacția ta la Soarele în Berbec și la trigonul Lunii cu Mercur, care cu siguranță te va face să simți că ceva nu este în regulă și că dacă tu nu îndrepți lucrurile, nimeni nu o va face.Tu vezi problema și acum depinde de tine să întorci lucrurile.Ai capacitatea de a face acest lucru și vei petrece cea mai mare parte a acestui tranzit convingându-i pe oameni, cu succes, că trebuie să schimbe modul în care fac ceva.

Gemeni

O decizie importantă va fi luată în timpul acestui tranzit și s-ar putea ca ea să ajungă să răstoarne o așteptare a ta; credeai că lucrurile vor merge într-un fel, când în mod hotărât merg în altă direcție.Ar putea avea loc o schimbare de planuri și ai putea fi obligat să participi la ceva de natură "distractivă".Cu Soarele nostru în Berbec, distracția este ceea ce este vorba.Vei fi curios și impasibil la început, dar la scurt timp după ce vei evalua situația, te vei trezi că te distrezi de minune.

Rac

Astăzi vă revine vouă sarcina de a fi cel care joacă rolul de erou. Astăzi vei ieși în evidență pentru cineva pe care îl iubești, iar acesta se va gândi la tine ca la cavalerul său în armură strălucitoare.Ai ceea ce este necesar pentru a face pe cineva să se simtă foarte bine în pielea lui și în viața în general.Natura ta plină de compasiune domină astăzi și, deși s-ar putea să vii în forță, datorită tranzitului Berbecului care are loc aici, vei face pe cineva foarte fericit.

Leu

S-ar putea să fii tentat să cheltuiești bani pe care nu îi ai, dar în această zi, nu-ți pasă - dacă există ceva ce îți dorești, vei găsi o modalitate de a ți-l însuși. Acest tranzit scoate în evidență nevoia ta plină de vivacitate de a-ți trăi viața în felul tău.Simți că nu are rost să ai bani dacă nu îi cheltuiești liber, iar asta este exact ceea ce găsești o modalitate de a face.Comunicați prin cadouri și răsfățuri. Sezonul Berbecului îți scoate la iveală latura generoasă.

Fecioară

Până la sfârșitul acestui tranzit, veți putea să vă răsplătiți pentru o treabă bine făcută.Ai nivelat terenul de joc, Fecioară, iar acest lucru înseamnă că ai finalizat în sfârșit ceva care a fost lăsat nesupravegheat mult prea mult timp și a căzut în dezordine.Acesta este un succes major din partea ta și te va inspira să faci mai mult, să mergi mai departe, să realizezi mai mult. Întotdeauna ai lucrat bine cu energia Berbecului, deoarece te bucuri de puterea acestuia.

Balanță

Totul este o oportunitate bună pentru tine astăzi, Balanță, deoarece ți se va înmâna șansa de a face ceva uimitor. Pentru că te pricepi foarte bine la comunicare, vei fi cea aleasă să faci munca murdară în timpul acestui tranzit, dar această "muncă murdară" este exact genul de muncă care îți place, iar când ești în elementul tău, tot ce poți aduce este succes și victorie. Sezonul Berbecului îți aduce întotdeauna tăria de a merge mai departe.

Scorpion

Va fi în timpul trigonului Lunii cu Mercur când te vei simți în sfârșit îndreptățit. Orice s-a întâmplat în trecut s-a îndreptat în sfârșit de la sine, iar acest lucru se datorează eforturilor pe care le-ați făcut pentru a face acest lucru.Ești o persoană care trebuie ascultată, o forță Majeură, un lider înnăscut. Energia Berbecului vă oferă acel avantaj suplimentar - și, uau, vă reușește întotdeauna. Îi vei conduce pe cei care doresc să lucreze cu tine spre o mai bună înțelegere a afacerilor și a câștigării banilor.

Segetător

Te vei simți foarte jucăuș în timpul trigonului Lunii cu Mercur, iar cu Soarele în Berbec acum, când te joci, creezi.Acolo este distracția pentru tine, iar când vine vorba de comunicare, faci cea mai bună treabă arătând din ce ești făcut prin intermediul artelor.Și nu numai că îți vei putea arăta talentele, dar îți vei putea vinde și marfa. Mult succes în comerțul cu artă în timpul acestui tranzit.

Capricorn

Ați așteptat o veste importantă, iar în timpul trigonului Lunii cu Mercur, veți primi informațiile de care aveți nevoie.Acum, s-ar putea ca acest raport să nu fie unul stelar, dar trebuia să știi pentru a merge mai departe.Să știi este mai bine decât să rămâi ignorant, așa că primești cu bucurie veștile, indiferent cât de bune sau rele ar fi.Toate lucrurile se vor aranja de la sine, odată ce "decretul" va fi dat. Pentru că abia am început sezonul Berbecului, vei avea nevoie de răbdare.

Vărsător

Ai avut parte de durere emoțională și, cu puterea Soarelui Berbec în curtea ta, vei putea să te purifici de această durere prin creativitate.Durerea te va ridica, ca să spunem așa.Iar prin această epurare, vei putea să te eliberezi. Este întortocheat, da, dar vei reuși cumva să îți transpui durerea sufletească într-o expresie creativă, care va atinge inimile celorlalți.

Pești

S-ar putea să nu dureze, dar vei fi copilul magic în timpul acestui tranzit, ceea ce înseamnă că practic tot ce atingi se transformă în aur.Acesta este un moment excelent pentru tine să investești sau să joci la loterie.Ești un magnet pentru bani în timpul acestui tranzit și, cu Soarele în Berbec, ai putea ajunge foarte departe cu acest lucru dacă te exprimi clar și cu intenție. Spune ceea ce trebuie și vei deschide ușile către un succes major, Pești.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel