Cum te vor afecta cele mai importante 10 tranzite astrologice și cum îți vor schimba viața în februarie 2024

Data publicării:
unsplash, autor Mohamed Nohassi
Descriere foto: unsplash, autor Mohamed Nohassi

Pe măsură ce sezonul Vărsătorului continuă și mai multe planete își croiesc drum în semnul de aer inovator și rebel, cele mai importante tranzite astrologice din februarie 2024 promit să creeze schimbări de durată.

1. Mercur intră în Vărsător pe 5 februarie

În primul rând, planeta Mercur va ieși oficial din Capricorn și va intra în Vărsător la începutul lunii, pe 5 februarie, așa că așteaptă-te la o schimbare masivă de energii. La urma urmei, momentul este înrădăcinat în sezonul Vărsător, iar un Mercur în Vărsător are mai mult sens acum! În ceea ce privește modul în care te va afecta, răspunsul se află în ceea ce consideri a fi neconvențional (deoarece este diferit pentru diferite persoane din întreaga lume). Ideile, inspirația, conversațiile și interacțiunile pe care le ai acum îți vor lărgi mintea și vei deveni entuziasmat de posibilitățile viitoare.

2. Pallas se mută în Săgetător pe 6 februarie

Asteroidul Pallas în astrologie (aka Pallas-Athena) reprezintă lucrurile mai rafinate din viață, cum ar fi aprecierea artei, prețuirea dreptății și a bunei judecăți și crearea de situații în care toți câștigă ori de câte ori este posibil. Iar pe 6 februarie, acest asteroid va fi în tranzit din Scorpion în Săgetător.

În Săgetător, Pallas adoră să îmbine culturile și filosofiile. Dar vă oferă libertatea de a alege unde doriți să vă lărgiți orizonturile, fie că este vorba de modă, media, artă sau altceva. Această energie este, de asemenea, benefică pentru persoanele care caută în mod activ patronaj sau care doresc un mare câștig sub forma unei oportunități generoase. Semnele de foc vor beneficia în mod special în timpul acestui tranzit astrologic. Dar Săgetătorul nu este cunoscut ca fiind discriminator, așa că și restul semnelor vor fi privite cu ochi buni.

3. Ceres trece din Săgetător în Capricorn pe 7 februarie

Februarie pare a fi o lună a energiilor care se schimbă rapid, deoarece imediat după cele două tranzite de mai sus, Ceres se va muta în Capricorn pe 7 februarie. Iar dacă știi ceva despre Ceres în astrologie, ar trebui să știi că prezența sa în Capricorn înseamnă că tocmai a sosit "sezonul recoltei" pentru toți Capricornii, în special pentru cei cu Soare, Lună sau Venus plasate în Capricorn. Dar, în general, Ceres în Capricorn anunță o nouă eră pentru cei care doresc să schimbe lucrurile în viața lor pe termen lung și să nutrească un succes incredibil în lumea exterioară mai largă. Așadar, acum ar fi un moment bun să vă așezați și să vă stabiliți niște intenții. Și apoi să le urmați cu un ritual de recoltare pentru a pune în mișcare legea atracției.

4. Retrogradarea lui Vesta se încheie când Vesta devine directă în Gemeni, pe 8 februarie

În astrologie, asteroidul Vesta este "păstrătorul flăcării tale spirituale", așa că mișcarea sa retrogradă din 2 noiembrie 2023 până pe 7 februarie 2024 ar fi trebuit să-ți ofere suficient timp pentru a te uita mai atent (și mai greu) la viața și trecutul tău și pentru a-ți da seama dacă ești pe calea cea bună, conform sufletului tău, sau nu. Cu Vesta care va deveni directă pe 8 februarie, acum este momentul să iei acele planuri și evaluări și să faci schimbări solide.

Tu în ce ești fidel? Ce consideri cărarea și misiunea ta divină? Poți să schimbi cuvântul "divin" cu altceva, în funcție de convingerile tale spirituale. Dar esența se referă la ceea ce consideri a fi adevărul tău intern incontestabil. Și, din moment ce este o Vesta în Gemeni, accentul se va pune puternic pe modul în care misiunea ta personală și adevărul tău sufletesc se întrepătrund cu oamenii din jurul tău și te ajută să creezi prieteni și conversații oriunde te-ai duce.

5. Luna nouă în Vărsător pe 9 februarie

Trenul cosmic al tranzitelor continuă pe 9 februarie cu Luna nouă în Vărsător. Aceasta face o serie de cinci zile de schimbări de energie non-stop de la valsul lui Mercur în Vărsător, pe 5 februarie, așa că așteaptă-te la schimbări masive în această săptămână! În plus, Anul Nou Lunar 2024 este pe 10 februarie. Așa că toți cei care sărbătoresc Anul Nou Chinezesc se vor simți foarte binecuvântați în acest weekend, când Anul Dragonului de Lemn va răbufni. Poate exista o lună nouă mai binecuvântată? Răspunsul este lipsit de importanță, atâta timp cât nu uitați să profitați de această aliniere cosmică masivă prin intermediul unui ritual de lună nouă sau două.

 

6. Marte intră în Vărsător pe 13 februarie

Energia Vărsătorului va continua să crească pe parcursul lunii, când Marte intră în Vărsător, pe 13 februarie. Așa că, toți cei care sunteți în Vărsător, fiți pregătiți! Timpul vostru de a străluci este aici. În ceea ce privește restul lumii, Marte în Vărsător este momentul perfect pentru a vă lăsa nonconformistul interior să își lase amprenta asupra lumii. Mare sau mic nu contează, atâta timp cât onorezi chemarea geniului tău interior și îl pui în slujba îmbunătățirii unora și a tuturor. Aliații pe care îi alegeți acum vor conta totuși. Așa că asigură-te că îți alegi cu înțelepciune compatrioții.

7. Venus se mută în Vărsător pe 16 februarie

Energia încărcată de Vărsător va deveni mai densă pe 16 februarie, când Venus se mută în Vărsător, așa că, dacă a existat vreodată un moment pentru a face un ritual de manifestare pentru a pune în mișcare schimbări masive, acum este momentul să o faci. În plus, vă veți afla încă în ciclul de creștere a lunii, care este cel mai bun pentru astfel de lucruri. Știați că Venus vă poate ajuta să vă manifestați dorințele și să aduceți noroc? Cu Marte și Venus, ambele în Vărsător în această perioadă, bunăvoința cosmică pare să se concentreze asupra celor care fac schimbări, a celor care sparg regulile toxice și a celor care protejează comunitatea. Aplecați-vă asupra acestui aspect pentru cele mai bune rezultate!

8. Sezonul Peștilor începe odată cu intrarea Soarelui în Pești, pe 18 februarie

Oficial, se consideră că sezonul Pești începe pe 20 februarie. Dar, odată cu intrarea soarelui în Pești pe 18 februarie, să spunem că universul funcționează după propriul program. Așadar, fii pregătit pentru o creștere bruscă a creativității în întreaga lume și pentru o recrudescență a propriilor tale daruri interioare. Doar nu te reține atunci când simți asta! Dacă îți permiți să fii "diferit" și "ciudat" cu stilul și flerul tău artistic, te vei surprinde pe tine însuți și pe toată lumea cu nivelul tău de geniu în acest sezon. În plus, cu Mercur, Marte și Venus în Vărsător în acest moment, vei înțelege în curând că creativitatea este întotdeauna neconvențională și este minunat să ai energia neconvenționalității de partea ta în timp ce te afli în această situație.

9. Mercur intră în Pești pe 23 februarie

Așteptați-vă ca lucrurile să devină ciudate și supranaturale atunci când are loc acest tranzit. Un Mercur atins de Neptun vă poate dărui temporar abilități psihice de tip mental, inclusiv simțuri sporite, deoarece Mercur guvernează sistemul nervos. De asemenea, Mercur în Pești este un moment excelent pentru a vorbi despre părțile mai efemere ale vieții cu partenerul tău de viață și cu prietenii. Și, din moment ce Ziua Îndrăgostiților va fi în trecut în această perioadă, este perioada perfectă pentru a dovedi sentimentul care domnește că ar trebui să sărbătorim dragostea în fiecare zi și nu doar de Ziua Îndrăgostiților.

10. Luna plină din februarie în Fecioară este pe 24 februarie

Ultimul tranzit astrologic major al lunii februarie este Luna plină în Fecioară de pe 24 februarie, numită și Luna Zăpezii. Aceasta va marca sfârșitul ciclului de șase luni al Lunii în Fecioară, care a început cu Luna Nouă în Fecioară din 14 septembrie 2023, așa că orice dorințe pe care ți le-ai făcut în acea perioadă și proiectele pe care le-ai început ar trebui să înceapă să arate rezultate acum. Este un sezon de recoltă lunară! Iar semnele de pământ vor experimenta ce e mai bun din ce e mai bun sub această influență.

Bineînțeles, luna plină din 24 februarie începe un nou ciclu lunar de șase luni de prelucrări și încheieri care va continua până la următoarea lună nouă a Fecioarei din 2024. Folosiți această perioadă pentru a face schimbări în rutina zilnică, în sănătate și în lucrurile mărunte care compun o viață. Lunile pline sunt momentul perfect pentru a pune capăt la ceea ce nu este util și pentru a deschide calea pentru ceva nou, potrivit yourtango.com



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel