Cum te afectează prima retrogradare a lui Mercur din 2022, în funcţie de zodie / ascendent

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Suntem oficial de două săptămâni în 2022 şi deja ne lovim de celebrul Mercur retrograd. Retrogradarea începe în semnul Vărsător, deci dacă ești un semn fix (Vărsător, Taur, Leu sau Scorpion), simți mai puternic acest tranzit. Și dacă ești Balanță sau Gemeni, scapi puţin mai ușor de data asta. Află cum te afectează prima retrogradare a lui Mercur din 2022, în funcţie de zodie / ascendent.

Ori de câte ori Mercur retrogradează, lumea încetineşte puţin din anumite puncte de vedere. Oamenii, proiectele și relațiile din trecutul tău probabil revin. Retrogradările sunt perioade menite să te ajute să te uiţi în trecutul tău, să revizuieşti circumstanțele și să vezi cum poţi să mergi mai departe – sau poate decizi să reintroduci acea persoană/proiect/lucru din trecut în viața ta actuală.

Retrogradările îți atrag atenția către trecut, așa că nu ar trebui să iei nicio decizie majoră cu privire la viitorul tău chiar acum. Cu alte cuvinte, dacă ai așteptat să duci o relaţie la un nou nivel, ai început să scrii acel roman sau trebuie să semnezi un contract important, este recomandat să mai aștepți până după încheierea retrogradării lui Mercur, pe 4 februarie.

Și cu Mercur retrograd în Vărsător — adică semnul cercurilor sociale — acordă o atenție deosebită anturajului tău. Ai putea descoperi că cineva pe care l-ai crezut prieten este de fapt un inamic. Dar nu te grăbi să tragi nicio concluzie! Poate ce ţi s-a părut o remarcă răutăcioasă a fost cel mult o glumă nereuşită – este posibil să se întâmple și greșeli de comunicare în timpul lui Mercur retrograd, până la urmă. Dacă trebuie să începi o conversație dificilă sau serioasă, asigură-te că te gândești foarte atent la ceea ce vrei să spui și cum vrei să o spui!

Nimănui nu-i place să audă despre drama adusă de Mercur Retrograd, dar priveşte-o în felul următor: ţi se oferă șansa de a găsi o încheiere pentru toate lucrurile care au rămas în aer în viaţa ta. Este un moment bun pentru a-ţi curăța bagajele, astfel încât să o poţi lua de la capăt cu forţe proaspete.

 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel